Fluid de acoperire 3M™ Novec™ 1710

 • 3M ID 98021236272

Se poate folosi ca si concentrat pentru a reface stratul de acoperire in bai de aplicare sau ca o componenta cu alte materiale pentru a crea solutii lichide unice.

Aplicare usoara – se usuca in cateva secunde fara a fi nevoie de tratare termica ulterioara

Nu contine compusi organici volatili (COV) si are un potential redus de incalzire globala

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date tehnice (PDF, 113KB)

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Se poate folosi ca si concentrat pentru a reface stratul de acoperire in bai de aplicare sau ca o componenta cu alte materiale pentru a crea solutii lichide unice
 • Aplicare usoara – se usuca in cateva secunde fara a fi nevoie de tratare termica ulterioara
 • Nu contine compusi organici volatili (COV) si are un potential redus de incalzire globala
 • Prezinta excelente proprietati de impermeabilitate, anti-umezire si nu intra in contact cu lichidele: apa, hidrocarburi, siliconi si substante fotorezistente

Fluidul de acoperire 3M™ Novec™ 1710 este o versiune mai solida a fluidului Novec™ 1700. Este incolor. Solvent format dintr-un amestec de hydrofluorether si polymer acrilic pe baza de flor, cu o densitate de 10% si viscozitate scazuta.

Fluidul de acoperire 3M™ Novec™ 1710 este utilizat pentru a asigura protectie la umiditate si la coroziune placilor cu circuite imprimate si a componentelor electronice. Este un solvent incolor, format dintr-un amestec de hydrofluorether si polimer acrilic pe baza de flor, cu o densitate de 10% si viscozitate scazuta. Se poate folosi ca si concentrat pentru a reface stratul de acoperire in bai de aplicare sau ca o componenta cu alte materiale pentru a crea solutii lichide unice.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.