Perspective ortodontice Innova

Noutăți, informații și studii de caz de ortodonție 3M

Perspective ortodontice Innova este la al 23-lea an de publicare continuă, furnizând profesioniștilor din domeniul ortodonției noutăți și informații din industrie. Această ediție înfățișează autori de pretutindeni din lume, făcând cunoscute cazuri care prezintă tratamentul cu ajutorul bracketurilor ceramice estetice Clarity™ ADVANCED și bracketurilor linguale Incognito™, bracketurilor antoligaturante 3M™ și corectoarelor Forsus™ de Clasa II.

Există noutăți și despre extinderea adezivului unic 3M fără bavuri APC™, care este acum disponibil 7x7 în sisteme de aparate multiple, pentru a permite o practică medicală fără bavuri. Veți găsi, de asemenea, noutăți privind produsele 3M, recomandări terapeutice și date importante pentru oportunitățile educaționale viitoare.


Vol. XXIII, nr. 2 – ediția globală

Descărcați versiunea completă a revistei Innova (PDF)

Octombrie 2016

 • James Ingebrand, 3M

  În departamentul Îngrijire orală 3M, să înțelegem modul în care vă putem ajuta să reușiți este esențial în tot ceea ce facem, începând cu produsele pe care le dezvoltăm, până la serviciile pe care le oferim.

 • Dr. Chaqués-Asensi

  Clinician de marcă și educator, Dr. Jose Chaqués-Asensi din Sevilia, Spania, își împărtășește experiența avută cu corectoarele Forsus™ de Clasa II în cadrul unui interviu acordat departamentului Îngrijire orală 3M.

 • Dr. Patrice Pellerin

  Dr. Pellerin demonstrează că bracketurile ceramice de mici dimensiuni Clarity™ ADVANCED pot reduce anxietatea privind utilizarea de bracketuri ceramice în cazul mușcăturii profunde, fără a prelungi durata de tratament.

 • Dr. Anoop Sondhi

  Dr. Sondhi descrie tratamentul eficient într-un caz Div 2 asimetric de Clasa II, cu ajutorul forțelor ușoare ale bracketurilor SmartClip™ și Clarity™ SL3 și forța constantă a corectoarelor Forsus™.

 • Dr. Ricardo Moresca

  Dr. Moresca constată eficiență terapeutică îmbunătățită pentru Clasa II prin utilizarea bracketurilor autoligaturante Clarity™ SL și a corectoarelor Forsus™ în cazul unei supraocluzii pronunțate.

 • Dr. Shin’ichi Narita

  Dr. Narita prezintă un sistem care permite mișcarea distală eficientă la nivelul caninilor la începutul tratamentului, utilizând eficiența bracketurilor autoligaturante pasive 3M.

 • Combinând cel mai înalt nivel estetic din clasa aferentă și o eficiență inegalabilă, se obține un sistem estetic de Clasa II care oferă pacienților un zâmbet frumos pe întreaga durată a tratamentului.

 • Un sondaj adresat specialiștilor în ortodonție din Europa de Vest dezvăluie o recunoaștere pe scară largă a înaltei calități, gradului estetic și eficienței bracketurilor ceramice Clarity™ ADVANCED.


Viitoare date și evenimente educaționale Ortodonție 3M