• Avantajele clinice ale utilizării cimentului Unicem 2 RelyX™ pentru lipirea aparatelor personalizate Incognito™ – noiembrie 2015

  Clinical Advantages Using RelyX™ Unicem 2 Cement
  • De Dr. Lars Christensen

   Rezumat:
   Dr. Lars Christensen vorbește despre caracteristicile și beneficiile utilizării cimentului Unicem 2 RelyX™ împreună cu sistemul de aparate Incognito™ în cabinetul său medical. Dr. Christensen evidențiază datele propriului cabinet medical, care demonstrează succesul la utilizarea cimentului, un comentariu privind avantajele lipirii cu ciment și o discuție despre dezlipire.

   Extras:
   „Adăugarea cimentului Unicem 2 RelyX™ drept protocol de lipire a redus semnificativ rata noastră de eșec al lipirii cu aparatele Incognito. Acest lucru este un mare beneficiu pentru experiența pacientului, deoarece nevoia pentru programări neplanificate este menținută la minim – reparațiile incomode sunt evitate și tratamentul progresează mai predictibil înspre rezultatul final. Din perspectivă clinică, procedura de dezlipire este adesea de mai lungă durată dacă se utilizează protocolul de lipire cu ciment Unicem 2 RelyX. Cu toate acestea, beneficiile depășesc în mare măsură dezavantajele. Aparatul rămâne fixat pe durata tratamentului exact în locul intenționat, minimizând dramatic procedurile de finisare, precum îndoirea sârmei. Aceasta este o parte semnificativă din a ne menține pacienții fericiți în timp ce aceștia poartă aparate ortodontice.”

   Citiți articolul complet despre lipirea cu ciment.

   Autor:

   Dr. Lars Christensen
   Dr. Lars Christensen deține un cabinet medical privat în Oxford, Regatul Unit. Cercetarea sa actuală se concentrează asupra aplicațiilor clinice ale materialelor moderne de lipire, mecanica terapeutică a sistemului de aparate MBT™, tratamentul estetic și al adulților. Publicațiile includ aspectele de dezvoltare ale dezvoltării dinților, anatomiei și tehnicilor de lipire. Dr. Christensen susține numeroase prelegeri, pe care le-a prezentat în Australasia, Asia, Orientul Mijlociu, Europa și America de Nord și de Sud. A susținut peste 300 de prelegeri pretutindeni în lume. Este membru al Asociațiilor de Ortodonție din Regatul Unit, Europa și America. Este membru al Societății de ortodonție linguală din Regatul Unit și membru afiliat al componentei din California de Sud a Societății Edward H Angle.