• Alegerea linguală - produse ortodontice septembrie 2015

  The Lingual Choice
  • Alegerea linguală
   De Dr. Neal Kravitz
   Produse ortodontice Online | 14 Septembrie 2015

   Rezumat:
   Dr. Neal Kravitz evidențiază beneficiile oferirii ortodonției linguale ca opțiune terapeutică. Având în vedere cererea tot mai mare a pacienților pentru estetică, el detaliază de ce specialiștii în ortodonție trebuie să încorporeze ortodonția linguală în cabinetele lor. Articolul pune la dispoziție și un studiu de caz care implică biomecanica hibridă a unei arcade superioare cu sistemul de aparate Incognito™ și a unei arcade inferioare cu aparate ortodontice ceramice.

   Extras:
   „Cu ajutorul Sistemului de aparate Incognito™ 3M, sistemul pe care îl utilizez în cabinetul meu, bracketurile și sârmele pentru ligaturi la nivelul arcadei dentare sunt adaptate anatomiei pacientului, ceea ce înseamnă mai puțină amplificare și mai mult control. Controlul este, în mod cert, cel mai important lucru pentru o bună finisare în abordarea biomecanicii ortodonției linguale. Cu progresele tehnologiei bracketurilor linguale, există puține aspecte complexe care nu pot fi tratate.”

   Pentru a citi articolul complet, vizitați Produse ortodontice Online.

   Autor:

   Dr. Neal D. Kravitz
   Dr. Neal D. Kravitz, medic dentist, dr. în știință, este diplomat al Consiliului American de Ortodonție și membru al Societății Edward Angle. Kravitz a fost publicat în numeroase jurnale, cărți și materiale educaționale de ortodonție. Susține prelegeri pretutindeni în țară, dar și la nivel internațional, privind etica și gestionarea activității medicale, ortodonția linguală și biomecanica. În prezent, deține trei cabinete de ortodonție înfloritoare în South Riding și Ashburn, Va, și White Plains, Md.