• Portalul de gestionare a tratamentului Unitek™ | PGT este acum complet integrat în scanerul intraoral 3Shape TRIOS®

  Unitek™ Treatment Management Portal
  • Noua integrare eficientizează fluxul de lucru digital

   „3Shape urmărește în permanență să identifice noi moduri de a spori valoarea TRIOS® pentru clienții noștri,” a afirmat Vicepreședintele 3Shape pentru ortodonție și implantologie, Allan Junge Hyldal. „Suntem încântați de faptul că această colaborare dintre Unitek 3M și 3Shape asigură pentru specialiștii în ortodonție un flux de lucru eficient la utilizarea scanerului intraoral TRIOS® împreună cu sistemul de aparate Incognito.”

   Pentru utilizatorii TRIOS®, integrarea elimină etapele de selectare și încărcare manuală a fișierelor pacienților în PGT Unitek™. Utilizând recent simplificatul flux de lucru, specialiștilor în ortodonție li se va solicita autentificarea în conturile lor 3Shape Communicate™ în cadrul PGT Unitek. După ce utilizatorul confirmă conexiunea dintre conturi, scanările disponibile ale cabinetului sunt încărcate în liste de selecție a scanărilor. După finalizarea acestei etape, utilizatorul poate asocia ușor scanările pacientului cu comenzile din cadrul PGT Unitek, cabinetele transmițând astfel, rapid și ușor, comenzile pentru amprente digitale TRIOS®.

   Parteneriatul dintre Unitek 3M și 3Shape respectă un proces de calificare riguros pentru a asigura precizia și facilitatea accesului pentru specialiștii în ortodonție. Amprentele digitale provenite de la o mare varietate de scanere au fost aprobate pentru a fi produse de sistemul de aparate Incognito, iar integrarea completă a scanerului TRIOS® reduce etapele care trebuie parcurse de utilizatori și contribuie la maximizarea productivității ambelor sisteme.

   „Noua integrare TRIOS® face ca fluxul de lucru clinic să fie mult mai facil în cazul transmiterii de cazuri aparatului Incognito”, a declarat Dr. Lars Christensen, Tandlaege, dr. în știință. „Acum putem pur și simplu să alegem ‘Incognito’ din interfața informatică TRIOS® și fișierul conținând scanarea apare în portalul de gestionare a tratamentului Unitek, gata de selectare împreună cu comanda noastră. Ușor și cu un deplin control asupra procesului.”

   Clauze de confidențialitate: Dr. Christensen este membru al consiliului consultativ pentru domeniul digital pentru 3Shape și a primit onorarii de la Unitek 3M pentru angajamentele privind discursurile.