Jurnalul sistemului de aparate Incognito™

Noutăți și informații privind produsele ortodontice linguale

 • Vă veți simți bine știind că oferiți pacienților dumneavoastră cel mai bun tratament lingual posibil. Jurnalul sistemului de aparate Incognito™ vă ajută să obțineți rezultate mai bune și să îmbunătățiți vieți furnizând articole clinice, actualități privind noile produse, inovații digitale și informații despre cursuri educaționale.


Articole deosebite

Fildtreaza dupa
Sorteaza dupa
Tags
Tags
 • Actualizări privind noile produse ale sistemului de aparate Incognito™: 2015

  3M are plăcerea de a anunța noi actualizări de produse în 2015. Consultați prezentările noilor produse din cadrul Instrumentelor linguale Unitek™ și Ligaturilor linguale AlastiK™, precum și îmbunătățirile de fabricare din cadrul Suprafețelor îmbunătățite ale bracketurilor și al Inovării în adaptarea sârmelor.

  December 1, 1901 Actualizări privind noile produse ale sistemului de aparate Incognito™: 2015
 • Îmbunătățirile sistemului de aparate Incognito™

  3M depune permanent eforturi pentru a aduce îmbunătățiri sistemului de aparate Incognito™. Consultați inovațiile recente ale produselor, precum: tava Incognito™ Clear Precision, atela pentru Sistemul de aparate Incognito™ Light, bracketurile de dimensiuni reduse și corectoarele Forsus™ de Clasa II pentru aparatele Incognito™.

  December 1, 1901 Îmbunătățirile sistemului de aparate Incognito™
 • Avantajele clinice ale utilizării cimentului Unicem 2 RelyX™ pentru lipirea aparatelor personalizate Incognito™ – noiembrie 2015

  Dr. Lars Christensen vorbește despre caracteristicile și beneficiile utilizării cimentului RelyX™ Unicem 2 împreună cu sistemul de aparate Incognito™. Dr. Christensen oferă un comentariu privind lipirea și dezlipirea cu ajutorul cimentului. De asemenea, discută despre datele provenite din propriul cabinet medical, care au demonstrat succesul utilizării cimentului.

  December 1, 1901 Avantajele clinice ale utilizării cimentului Unicem 2 RelyX™ pentru lipirea aparatelor personalizate Incognito™ – noiembrie 2015
 • Alegerea linguală - produse ortodontice septembrie 2015

  Dr. Neal Kravitz evidențiază beneficiile oferirii ortodonției linguale ca opțiune terapeutică. Având în vedere cererea tot mai mare pentru estetică, el detaliază de ce specialiștii în ortodonție trebuie să încorporeze ortodonția linguală în cabinetele lor. Articolul include un studiu de caz cu sistemul de aparate Incognito™.

  December 1, 1901 Alegerea linguală - produse ortodontice septembrie 2015
 • Protocoale de lipire ale sistemului de aparate Incognito™: Proceduri pas cu pas

  Vizualizați toate Protocoale de lipire ale sistemului de aparate Incognito™ într-o singură broșură: Lipire cu dublă întărire cu ajutorul cimentului rășinos autoadeziv Unicem 2 RelyX™ cu autoamestecare, lipire cu întărire chimică cu ajutorul adezivului preamestecat pentru întărire chimică IDB Transbond™, relipire și lipire de suprafețe fără smalț cu ajutorul Unicem 2 RelyX.

  December 1, 1901 Protocoale de lipire ale sistemului de aparate Incognito™: Proceduri pas cu pas
 • Produs aflat în centrul atenției: Scanerul True Definition 3M™

  Produs aflat în centrul atenției: Scanerul True Definition 3M™ Productivitatea în cabinetul dumneavoastră de ortodonție este importantă. Adăugarea unui sistem de amprentare digitală poate face o mare diferență. Aflați mai multe despre caracteristicile și beneficiile scanerului.

  December 1, 1901 Produs aflat în centrul atenției: Scanerul True Definition 3M™
 • Sistemul de aparate Incognito™ înseamnă un flux de lucru digital - noiembrie 2015

  În prezent, cabinetele de ortodonție clinică sunt supuse unui proces de digitizare. Dr. Mancini vorbește despre caracteristicile și beneficiile fluxului de lucru digital cu ajutorul sistemului de aparate Incognito™. Articolul evidențiază Portalul de gestionare a tratamentului Unitek™, Tava Incognito™ Clear Precision și Scanerul True Definition 3M™.

  December 1, 1901 Sistemul de aparate Incognito™ înseamnă un flux de lucru digital - noiembrie 2015
 • Portalul de gestionare a tratamentului Unitek™ | PGT este acum complet integrat în scanerul intraoral 3Shape TRIOS®

  Portalul de gestionare a tratamentului (PGT) Unitek™ și sistemele informatice 3Shape Communicate™ au fost complet integrate, asigurând pentru specialiștii în ortodonție posibilitatea de a beneficia de un flux de lucru simplificat la utilizarea scanerului intraoral 3Shape TRIOS® pentru a crea aparate Incognito™ sau modele digitale Unitek™.

  December 1, 1901 Portalul de gestionare a tratamentului Unitek™ | PGT este acum complet integrat în scanerul intraoral 3Shape TRIOS®