Programul „Găsește un medic”

 

 

Înregistrați-vă pentru a fi inclus(ă) în instrumentul gratuit 3M de localizare a specialiștilor în ortodonție. Promovați cabinetul, creșteți vizibilitatea și ajungeți la mai mulți pacienți care caută online un specialist în ortodonție. Faceți în așa fel încât potențialilor clienți să le fie ușor să vă contacteze telefonic, prin e-mail sau rețele sociale

 

 

Citiți cu atenție și în întregime Termenii de utilizare înainte de a utiliza formularul de mai jos. 

1. Consimțământul dumneavoastră. Prin furnizarea de informații cu caracter personal cabinetului nostru, vă exprimați consimțământul privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal conform descrierii din prezentul instrument „Găsește un medic” al 3M. În cazul în care nu sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal conform descrierii din Termenii și condițiile de față, nu utilizați formularul de mai jos.

2. Limitări ale colectării, utilizării și dezvăluirii informațiilor cu caracter personal. 3M colectează aceste informații pentru a alcătui o listă cu medici practicanți în care potențialii pacienți care sunt interesați de produsele 3M vor putea realiza căutări. Prin furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă exprimați consimțământul pentru afișarea respectivelor informații pe situl(urile) web de către 3M pentru a se putea realiza căutări de către pacienți și alte persoane. Ca parte a acestui program, 3M va utiliza datele exclusiv conform celor prevăzute în Termenii de utilizare de față și în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

3.  Accesul la sau eliminarea de informații cu caracter personal. Puteți verifica, corecta, actualiza sau elimina informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați contactând 3M prin intermediul formularului de mai jos.

3M își rezervă dreptul de a întrerupe programul motorului de căutare „Găsește un medic” sau participarea unui medic la program fără notificare prealabilă. Având în vedere faptul că acesta este un program opțional și gratuit, 3M declină orice garanții și orice răspundere în legătură cu acest program.


Actualizați o listare existentă în „Găsește un medic”

Cabinetul dumneavoastră este deja inclus în programul nostru „Găsește un medic”? Dacă este inclus, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și să ne informați ce conținut trebuie actualizat.


Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.