Programul „Găsește un medic”

 

 

Înregistrați-vă pentru a fi inclus(ă) în instrumentul gratuit 3M de localizare a specialiștilor în ortodonție. Promovați cabinetul, creșteți vizibilitatea și ajungeți la mai mulți pacienți care caută online un specialist în ortodonție. Faceți în așa fel încât potențialilor clienți să le fie ușor să vă contacteze telefonic, prin e-mail sau rețele sociale

 

 

Citiți cu atenție și în întregime Termenii de utilizare înainte de a utiliza formularul de mai jos. 

1. Consimțământul dumneavoastră. Prin furnizarea de informații cu caracter personal cabinetului nostru, vă exprimați consimțământul privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal conform descrierii din prezentul instrument „Găsește un medic” al 3M. În cazul în care nu sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal conform descrierii din Termenii și condițiile de față, nu utilizați formularul de mai jos.

2. Limitări ale colectării, utilizării și dezvăluirii informațiilor cu caracter personal. 3M colectează aceste informații pentru a alcătui o listă cu medici practicanți în care potențialii pacienți care sunt interesați de produsele 3M vor putea realiza căutări. Prin furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă exprimați consimțământul pentru afișarea respectivelor informații pe situl(urile) web de către 3M pentru a se putea realiza căutări de către pacienți și alte persoane. Ca parte a acestui program, 3M va utiliza datele exclusiv conform celor prevăzute în Termenii de utilizare de față și în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

3.  Accesul la sau eliminarea de informații cu caracter personal. Puteți verifica, corecta, actualiza sau elimina informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați contactând 3M prin intermediul formularului de mai jos.

3M își rezervă dreptul de a întrerupe programul motorului de căutare „Găsește un medic” sau participarea unui medic la program fără notificare prealabilă. Având în vedere faptul că acesta este un program opțional și gratuit, 3M declină orice garanții și orice răspundere în legătură cu acest program.


Actualizați o listare existentă în „Găsește un medic”

Cabinetul dumneavoastră este deja inclus în programul nostru „Găsește un medic”? Dacă este inclus, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și să ne informați ce conținut trebuie actualizat.


Formular de inscriere Find - a - DocToate campurile sunt obligatorii daca nu sunt marcate ca optionale . Pentru a inregistra mai mult de doua locatii , va rugam sa completati formulare aditionale.


  • Va rugam introduceti informatiile dumneavoastra asa cum vreti sa fie afisate .

  •  Clarity™ ADVANCED Clear Braces
     Incognito™ Hidden Braces

  • Include second practice location, if applicable. To register more than two locations, please submit additional forms.

  •  Agree
  • The information you provide on this Contact Us form will be used to respond to your request and as further described in our Internet Privacy Policy.

    Please be aware that this information (including the original and the subsequent reply) may be transferred to a server located in the U.S. for metrics and storage. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use the Contact Us system.

  • SUBMIT