trei profesioniști din domeniul medical care se uită la monitorul unui computer

Instrument pentru găsirea Instrucțiunilor de utilizare

Instrucțiuni de utilizare (IFU)

3M vă face munca mai ușoară cu produse fiabile și calitative, sprijinite prin instruire și documentație completă și asistență clinică, tehnică și pentru clienți.

Portalul nostru normativ vă permite* să găsiți rapid Instrucțiunile de utilizare (IFU) pentru produsele 3M din categoria medicală.

De asemenea, sunt disponibile informații suplimentare, precum declarațiile de conformitate (DoC) și certificatele pentru produsele selectate.


Aveți nevoie de asistență?

Suntem aici pentru a va ajuta! Contactați echipa noastră de asistență pentru mai mult ajutor.


  • *Informațiile disponibile pe site-ul web ce conține instrumentul pentru găsirea IFU sunt destinate profesioniștilor din domeniul medical. Pacienții trebuie să se consulte cu furnizorii lor de servicii medicale privind afecțiunile medicale și tratamentele proprii, precum și privind informațiile de pe site, inclusiv privind riscurile și beneficiile anumitor produse și servicii menționate pe acest site. Este posibil ca documentele să fie revizuite, așadar consultați pagina web a instrumentului pentru găsirea IFU pentru a obține cea mai recentă versiune la momentul utilizării. Vă informăm că o căutare după numărul produsului nu va returna obligatoriu versiunea corectă a IFU pentru produsul respectiv. Instrucțiunile de utilizare găsite în acest mod trebuie utilizate doar în scop informativ și nu trebuie utilizate ca substituent pentru eticheta reală a produsului.