Despre Îngrijire orală 3M

 • În cadrul Îngrijire orală 3M, promovăm sănătatea orală pe toată durata vieții prin dezvoltarea unor soluții stomatologice și ortodontice inovatoare, care ajută la simplificarea procedurilor dumneavoastră și furnizează rezultate clinice predictibile. Fiind de mult timp un lider în industria materialelor stomatologice și ortodontice și având o abordare științifică a dezvoltării produselor, creăm produse avansate, de înaltă calitate, de care aveți nevoie pentru a menține zâmbetele pacienților dumneavoastră.

Îngrijire orală 3M

Progresul științei de îngrijire orală

Promovăm sănătatea orală pe toată durata vieții cu ajutorul unor soluții stomatologice și ortodontice dovedite.

RĂSFOIȚI CATALOGUL NOSTRU DE PRODUSE

Soluții de îngrijire orală 3M

 • Stomatologie 3M

  Fiind desemnată cea mai inovatoare companie din industria materialelor stomatologice pe plan mondial pentru 10 ani consecutivi, produsele 3M oferă profesioniștilor din domeniul stomatologiei predictibilitate și control, pentru optimizarea rezultatelor pacienților.

 • Ortodonție 3M

  Lider în industria materialelor ortodontice și a soluțiilor estetice de peste 60 de ani, produsele 3M oferă specialiștilor în ortodonție și pacienților acestora eficiență și o experiență îmbunătățită privind tratamentul.


Resurse de îngrijire orală 3M

 • Catalog de produse

  Produsele și serviciile de îngrijire orală 3M sunt proiectate pentru a-i ajuta pe profesioniștii din domeniul stomatologiei să îmbunătățească îngrijirea sănătății orale a pacienților lor.

 • Educație

  Academia de îngrijire a sănătății 3M℠ oferă educație continuă profesioniștilor din domeniul sănătății. Această resursă de educație și instruire profesională este dedicată pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra aprofundării cunoștințelor dumneavoastră și îmbunătățirii îngrijirii pacienților.

 • Știința

  3M se bazează pe știința de un nivel inegalabil ca platformă unică pentru dezvoltarea unor produse adresate necesităților igienei orale pe întreaga durată a vieții.


Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Schimbati locatia
România - română