Green field with a forest line and bright sun peaking through and a blue sky

Garantia 3M™ Blue Sky℠

Sustenabilitatea fata de mediu nu a fost niciodata atat de importanta ca in prezent si va deveni si mai importanta pentru autoritatile de reglementare. Din fericire, fluidul de stingere incendii 3M™ Novec™ 1230 nu se confrunta cu amenintari de natura normativa referitoare la instalare, productie sau reumplere - si intentionam sa le mentinem pe termen lung.

De aceea, oferim garantia 3M™ Blue Sky℠ prima de acest fel, care protejeaza proprietarii de sisteme de stingere incendii, care au in componenta fluidul de stingere incendii 3M™ Novec™ 1230, de interdictii in ceea ce priveste reglementarile legislative sau restrictii in utlizarea fluidului. Daca este restrictionata utilizarea fluidului Novec 1230 ca agent de stingere incendii, in termen de 20 de ani de la instalare, datorita proprietatilor sale cu impact asupra mediului, vom restitui pretul de achizitie al fluidului.

Garantia 3M Blue Sky (PDF, 222.52 KB) termenii si conditiile garantiei Blue Sky.


Inregistrati sistemul

  • Fie ca sunteti proprietar de sistem, OEM sau distribuitor/instalator OEM, inregistrati-va sistemul pentru a vedea daca aceasta se califica pentru o protectie de 20 de ani impotriva interdictiilor de reglementare sau a restrictiilor privind utilizarea fluidului Novec 1230 in temeiul Garantiei 3M™ Blue Sky℠. Veti parasi acest site si veti fi redirectionat catre site-ul 3M din S.U.A.