Aerosoli

Toate produsele

Construiti o reputatie de excelenta printre clientii dvs. prin folosirea produselor pe baza de aerosoli care sa raspunda cerintelor lor de siguranta, eficacitate si responsabilitate fata de mediu. Fluidele 3M™ Novec™ pot fi folosite in spray aerosol, care sa raspunda cerintelor clientilor pentru solventi neinflamabili si solventi inflamabili inerti, cu toxicitate scazuta, avand potential de incalzire globala redus (GWP), fara sa afecteze stratul de ozon (ODP). Acesti solventi sunt inlocuitori eficienti pentru clorofluorocarburi (CFC-uri), hidroclorofluorocarburi (HCFC-uri), hidroclorofluorocarburi (HFC-uri), produse chimice perfluorate (PFC-uri) si perfluoropolieteri (PFPE-uri) pentru aplicatii industriale.

Fluidele Novec ofera de asemenea o serie de caracteristici si optiuni non-clorurate pentru cele mai solicitante aplicatii, inclusiv aerosoli industriali pentru curatare, acoperire si lubrifianti. Acesti solventi va ajuta sa adaugati valoare produselor dvs, protejand in acelasi timp sanatatea angajatilor si planeta - cu beneficii atat pentru afacerea dvs, cat si pentru cei care utilizeaza produsul dvs.

Blue liquid being poured from above into clear liquid.
Un plus de valoare.

Mai multe optiuni si mai multe raspunsuri pentru aerosoli

Explorati pagina Eficient. Sigur. Sustenabil.

Precizia si performanta necesare pentru formularea aerosolilor impune proiectare atenta si avansata. Sprijinite de decenii de experienta 3M, fluidele 3M Novec nu au aparut intamplator; acestea au fost create avand in minte nevoile si produsele dvs.

 • Close-up of spray coming out of an aerosol straw onto a metal part.
  Aerosoli de curatare, acoperire si lubrifianti

  Indiferent daca folositi un aerosol pentru curatare, lubrifiere sau aplicarea unui strat de acoperire, fluidule 3M Novec prezinta o tensiune de suprafata scazuta, cu o vascozitate si un interval de presiune a vaporilor pe care formula dvs o solicita.

 • Supervisor and worker using digital tablet in factory.
  Aplicatii industriale si pentru piese de precizie

  Mediul solicitant din fabrici, aplicatii din industria grea sau aplicatii pentru de piese precizie necesita aerosoli care optimizeaza performanta cu cerintele privind siguranta angajatilor si compatibilitatea materialelor. Folositi aerosoli in care clientii dvs. pot avea incredere pentru imbunatatirea sigurantei angajatilor si cresterea performantei generale.

 • Landscape of two green trees and green grass with a blue sky.
  Inlocuirea unui produs chimic reglementat

  Nevoia de a proteja planeta a dus la numeroase reglementari si limitari privind modul in care sunt creati aerosolii. Daca ne referim la aerosoli care vor rezista testului timpului, fluidele 3M Novec ofera increderea de a sti ca aerosolul folosit este creat cu un solvent care are un potential redus de incalzire globala (GWP), nu este supus normelor privind eliminarea partiala sau totala.


Raspuns eficient, sigur si sustenabil la provocarile dvs.

Motivatiile care ne determina sa perfectionam stiinta si impreuna sa imbunatatim viata prin produsele create sunt oferirea de performanta, siguranta angajatilor si a utilizatorilor precum si protejarea planetei.

 • Extreme close-up of someone spraying from an aerosol can on a black background.
  Eficient: pentru utilizari de inalta performanta

  Am dezvoltat fluidele 3M Novec pentru a va oferi aerosoli fara compromis.
   

  • Solubilitate: Ajuta la imbunatatirea performantei si duratei de depozitare a produselor finale
  • Stabilitate: Minimizeaza modificarile aduse proprietatilor datorate stocarii sau transportului
  • Compatibilitate: Nu deterioreaza o mare varietate de componente si materiale, inclusiv metale, materiale plastice si elastomeri
  • Tensiune de suprafata scazuta, vascozitate scazuta si densitate ridicata: Indice ridicat de umezire, o aplicare mai uniforma si o acoperire mai buna
  • Gama de presiuni de vapori: Permite optimizarea pentru cel mai bun echilibru al vitezei de evaporare si vascozitate initiala pentru a imbunatati timpul de uscare, picurarea, uniformitatea peliculei si gradul de acoperire
 • 3M Novec Engineered Fluid in a glass beaker being tilted to allow vapor to put out flame on a lit candle.
  Siguranta: neinflamabil, toxicitate redusa

  O solutie pentru formulari inerte: Alegeti din fluidele Novec pentru a combina cu un solvent inflamabil, cum ar fi trans-dicloretilena (t-DCE), ca o modalitate de a folosi aerosolul neinflamabil.
   

  • Neinflamabil: Contribuiti la cresterea sigurantei in fabrici
  • O solutie pentru formulari inerte:Alegeti din fluidele Novec pentru a combina cu un solvent inflamabil, cum ar fi trans-dicloretilena (t-DCE), ca o modalitate de a va ajuta sa faceti aerosolul neinflamabil.
  • Instructiuni privind expunerea: Marja mare de siguranta
 • Close-up of the base of cement columns outside a government building.
  Sustenabilitate: respectarea reglementarilor

  Reglementarile menite sa protejeze planeta determina producatorii de aerosoli sa gaseasca alternative mai sustenabile la hidrofluorcarburi (HFC-uri) si hidroclorofluorocarburi (HCFC-uri) precum si la alti solventi industriali cu potential ridicat de incalzire globala. Fluidele Novec au un profil de mediu favorabil, incluzand:
   

  • Potential scazut de incalzire globala (GWP)
  • Nu afecteaza stratul de ozon (ODP)
  • Nu sunt vizate de procedurile de reglementare, eliminarea treptata sau totala

Fluide pentru o gama variata de aplicatii cu aerosoli


Resurse pentru aerosoli


Contactati-ne pentru rapunsuri cu privire la aerosoli, mostre si reglementari in vigoare

3M Novec este mai mult decat o gama produse - exista o intreaga echipa de oameni care contribuie la rezolvarea problemelor clientilor si imbunatatirea vietii. Contactati-ne pentru a va raspunde la intrebarile pe care le aveti, inclusiv:
 

 • Ghid de selectie pentru aerosoli
 • Date si specificatii pentru fluidele 3M Novec
 • Mostre pentru a pune produsul la incercare in laboratorul dvs
 • Informatii despre modul in care produsele noastre pot ajuta la respectarea reglementarilor in vigoare