1. 3M Romania
 2. 3M Minerit, Petrol si Gaze

3M Minerit, Petrol si Gaze

Rafinarie si Fabrica de Produse Chimice
Gasim combustibilul care accelereaza progresul.
Aflati care sunt produsele din domeniul Mineritului, Petrolului si Gazelor

Pietele de minerit, exploatare petrol si gaze

Imbunatatim productivitatea, va protejam afacerea – astfel incat sa va puteti mentine in fata competitiei.

Intelegem ce presupune munca in conditii riscante, in zone geografice dure si indepartate. Extractia de minerale este parte din ADN-ul nostru. Folosim cunostiintele noastre profunde in industrie si expertiza castigata cu greu, pentru a genera solutii inovative care pot fi folosite pentru a va accelera progresul.

 • Petrol si gaze
  • Industria miniera si metalurgica
   • Petrol si gaze
    • Industria miniera si metalurgica
     • Petrol si gaze
      • Industria miniera si metalurgica

       Produse pentru Industria de Minerit, Petrol si Gaze

       Vedeti toate produsele pentru Industria de Minerit, Petrol si Gaze

        

       • Imbunatatim productivitatea, va protejam afacerea – astfel incat sa va puteti mentine in fata competitiei.

        Intelegem ce presupune munca in conditii riscante, in zone geografice dure si indepartate; extractia de minerale este parte din ADN-ul nostru. (Mineritul reprezinta al doilea „M” din numele nostru). Folosim cunostiintele noastre profunde in industrie si expertiza castigata cu greu, pentru a genera solutii inovative care pot fi folosite pentru a va accelera progresul. Cunostiintele noastre de prima mana legate de minerit si de provocarile generate de exploatarea petrolului si a gazelor ne ajuta sa dezvoltam produse si servicii care sa va protejeze bunurile, muncitorii, profiturile si mediul inconjurator, pentru anii ce vor veni: Luati drept exemplu bulele microscopice de sticla, un aditiv care poate face spuma polimerica atat de puternica, incat poate sa reziste presiunii zdrobitoare asociate cu sondele oceanice de petrol, aflate la adancime. Sau materialele noastre intens reflectorizante, proiectate sa imbunatateasca vizibilitatea muncitorilor in conditii de lumina slaba, cand sunt supuse unei surse de lumina. Sau sistemul nostru de purificare pentru gazele de tip amine, care va asigura imbunatatirea eficientei, in timp ce va ajuta sa protejati echipamentul de procesare si sa reduceti costurile de intretinere. Noua generatie de tehnici de minerit si exploatare a petrolui si gazelor este aici, iar, impreuna cu 3M, va puteti asigura de faptul ca va aflati in prima linie a celor care o abordeaza.

        


       Inovatia in actiune

       Inovatia in actiune


       Despre Pietele din domeniul Mineritului, Petrolului si Gazelor la 3M

       • La 3M, suntem experti in a va propulsa spre un nou nivel in industria in care activati. Am inceput acum mai bine de 100 de ani ca o companie miniera. Astazi, ajutam clientii sa se foloseasca de expertiza noastra in tehnologii de ultima ora de extractie, transport, productie si siguranta, pentru aplicatii de ultima ora in minerit si exploatare de petrol si gaze, in intreaga lume. Prin solutiile pentru siguranta la locul de munca, in vederea mentinerii angajatilor in siguranta, si tehnologiile de fracturare hidraulica, foraj si rafinare petrochimica, care va maximizeaza beneficiile rezultate din investitia in active, ajutam companiile ce activeaza in domeniul mineritului si exploatarii petrolului si gazelor sa profite la maxim de resursele pe care le au la dispozitie.