3M™ Disc lamelar 769F șlefuind o sudură

Performanța corespunde valorii

Faceți loc în atelierul dvs. pentru discul lamelar abraziv 3M™ Disc lamelar 769F


NOU 3M™ Disc lamelar 769F

 • Cel mai nou membru al familiei de discuri lamelar abraziv 3M pune puterea abrazivelor de primă calitate în mâinile dvs. la un preț de valoare. Discul lamelar abraziv 3M™ Disc lamelar 769F prezintă o granulă cu forma precisă 3M pentru o durată de viață lungă și o tăiere mai rapidă decât discurile clasice cu zirconiu aluminiu. Solicitați un disc de probă pentru a experimenta această combinație imbatabilă de performanță și valoare pentru dvs.


Discul lamelar abraziv pe care l-ați așteptat

Dacă ați căutat combinația evazivă de performanță și valoare, considerați căutarea dvs. finalizată. Discul lamelar abraziv 3M™ 769F îndeplinește criteriile de valori fără a sacrifica performanța, datorită puterii granulei cu formă precisă 3M.

 • Familia de produse 769F

  Dispunând de granula cu formă precisă 3M și un suport rezistent din poliester, discul lamelar abraziv 3M™ 769F durează mult și se pretează la aplicații puternice până la cele cu presiune ridicată, cum ar fi șanfrenarea, îndepărtarea cordoanelor de sudură și debavurarea muchiilor. În plus, lasă un finisaj care face ca acesta să fie o alegere excelentă pentru aplicațiile cu presiune medie precum amestecarea și pregătirea suprafețelor.


Versatilitate încorporată în aplicații

În majoritatea atelierelor, discul lamelar abraziv este cel mai versatil abraziv care există. 3M™ Disc lamelar 769F oferă toată versatilitatea pe care ați așteptat-o de la discurile lamelare abrazive - este ușor de utilizat și acoperă o gamă largă de aplicații. Dar există o mare diferență: acesta depășește competiția la locul de muncă și în bugetul dvs.

 • Șanfrenare cu un disc lamelar abraziv
  Fațetare

  Șanfrenarea poate fi dură pe majoritatea discurilor lamelare abrazive. Dar noul disc lamelar abraziv 3M™ Flap Disc 769F este gata să accepte provocarea. Suportul său din poliester rezistă în condiții de presiune ridicată, iar granula cu formă precisă 3M taie prin metal fără a se supraîncălzi sau a se toci. Rezultatul este o suprafață perfect șanfrenată care este gata pentru sudare.

 • Debavurarea metalului cu un disc lamelar abraziv
  Debavurare

  După ce o piesă este tăiată, este adesea lăsată cu bavuri metalice ascuțite pe margini. Terminați rapid procesul de debavurare fără a vă deteriora piesele. Granula cu forma precisa 3M prezentă în discul lamelar abraziv 3M™ Flap Disc 769F îndepărtează cu ușurință bavurile metalice și marginile ascuțite. Veți avea o piesă de lucru fără bavuri care este pregătită pentru următorul pas.

 • Îndepărtarea unui cordon de sudură cu un disc lamelar abraziv
  Îndepărtarea cordonului de sudură

  Pentru a șlefui o sudură cu un disc lamelar abraziv, aveți nevoie de combinația potrivită de minerale și suport. 3M™ Disc lamelar 769F oferă această combinație. Granula cu formă precisă 3M taie rapid și durează mult prin fracturare în noi puncte ascuțite. Suportul se uzează într-un ritm uniform pentru a expune în mod continuu minerale proaspete și ascuțite pentru a continua tăierea.


Aveți nevoie de viteză?
Aveți nevoie de viteză?

Dacă aveți nevoie de o viteză de tăiere și mai rapidă, încercați abrazivele 3M™ Cubitron™ II

AFLAȚI MAI MULTE