Aplicatii 3M pentru prelucrarea metalelor

Vizualizati aplicatiile unde produsele 3M pot imbunatati productia confectiilor metalice

 • Fixare
  Fixare

  Fixare puternica, de durata! Solutiile de fixare 3M va pot ajuta sa obtineti un produs de calitate superioara, aspect si performante imbunatatite, productivitate ridicata prin usurinta in utilizare si timpul scazut de asamblare.

 • Lipire
  Lipire

  Solutiile de lipire 3M va pot ajuta sa obtineti un produs de calitate superioara, aspect si performante imbunatatite, productivitate ridicata prin usurinta in utilizare si timpul scazut de asamblare.

 • Absorbtia vibratiilor
  Absorbtia vibratiilor

  In cazul in care absorbtia vibratiilor si controlul zgomotului sunt importante pentru performanta produsului dvs., atunci este timpul sa vizualizati Solutiile Acustice 3M.

 • Debavurare
  Debavurare

  Eliminati bavurile si muchiile ascutite care persista pe piesele metalice dupa stantare, taiere si prelucrare. 3M ofera o gama larga de materiale abrazive de debavurare ce asigura eliminarea bavurilor.

 • Fixare
  Fixare

  Reganditi design-ul si eliminati suruburile. Solutiile de fixare 3M sunt puternice, usor de indepartat cand este necesar si pot inlocui cu succes suruburile si niturile.

 • Finisare
  Finisare

  Se obtin suprafete metalice netede, pastrand in acelasi timp forma geometrica. In vederea atingerii unui echilibru intre rezistenta si finete, 3M ofera o varietate de produse abrazive versatile pentru finisarea metalului, dar si produse ceramice avansate pentru a va ajuta sa uniformizati, pregatiti si finisati suprafetele.

 • Polizare
  Polizare

  Indepartati metalul si sudurile rapid. Prelucrati materialul pentru a obtine forma piesei dorite indeplinind astfel cerintele proiectului. 3M ofera o gama variata de solutii, inclusiv duze de sablare, roti si discuri de polizare, pentru a satisface cerintele dvs. de prelucrare a metalelor si pentru a aduce piesele la forma dorita.

 • Slefuire manuala
  Slefuire manuala

  De la uniformizare pana la pregatirea suprafetelor, uneori, in timpul lucrarilor zilnice, nu puteti slefui zonele greu accesibile cu scule electrice. Conformabili si usor de utilizat, abrazivii 3M, sub forma de coli si paduri manuale, ofera solutii pentru cele mai stramte colturi.

 • Masina de Slefuit
  Masina de slefuit

  De la eliminarea sudurii la finisare, masina de slefuire se bazeaza pe puterea si finetea instrumentelor pentru a ajunge la rezultatul dorit. 3M ofera o gama de scule si materiale abrazive, cum ar fi polizoare unghiulare si slefuitoare cu talpa dreapta, concepute pentru a va usura munca in fiecare etapa a prelucrarii metalelor.