1. 3M Romania
 2. 3M Industria Prelucratoare
 3. Benzi de fixare clișee flexografice
3M Industria Prelucratoare
Lucrător care inspectează banda pe un cilindru
Când știința întâlnește meșteșugul

Țintiți spre perfecțiune. Am dori să ajutăm.

Benzi de fixare clișee flexografice

Făcând ca fiecare lucrare să arate cât mai bine posibil

Vă pasă de meseria dvs.: sunteți pasionat să înțelegeți totul corect și să vă dedicați pentru a vă asigura că fiecare lucrare de imprimare livrată de mașina dvs. de imprimat este o operă de artă. Ceea ce vă diferențiază este faptul că expertiza dvs. nu stă numai în calificarea pe care o aveți, dar și în experiența de zi cu zi.

Expertiza și experiența vă spun că pentru imprimarea de tip flexografic aveți nevoie de benzi de fixare a clișeelor și soluții de imprimare care să ofere o calitate optimă, constantă și productivă.

De fiecare dată. Din fiecare unghi.


Intreaba un expert 3M

„Meșteșugari [mesh-te-shugari] - Oameni care practică sau sunt extrem de pricepuți într-o meserie;”
Inchide  

Onorați meseria cu avantajul calității de imprimare 3M

V-ați dedicat cariera artei imprimărilor flexografice. Doriți mai mult decât un furnizor, doriți un partener care să poată aduce soluții și care să fie alături de dvs. în încercarea de a obține o imagine de ansamblu. Experții în flexografie 3M s-au dedicat găsirii de modalități care să vă ajute să vă onorați angajamentul față de meserie în toate etapele procesului de imprimare.

 • bară portocalie cu cuvântul Fixare pe placă

  Fixarea pe placă trebuie să fie perfectă: necesită concentrare și competențe de fixare a plăcii și de a configura corect cilindrii. Vă ajutăm să faceți acest lucru corect.

 • bară portocalie cu cuvântul În curs de imprimare

  În timpul tirajului de imprimare urmăriți calitatea imprimării, simțind modul în care funcționează mașina de imprimat. Noi vă ajutăm să mențineți funcționarea fără probleme la fiecare tiraj de imprimare.

 • bară portocalie cu cuvântul După imprimare

  Când operațiunea de imprimare s-a încheiat, demontarea devine momentul adevărului. Vă vom ajuta să reduceți incidența deteriorării plăcii și oboseala operatorului.

Avantaje

 • Scoateți ambalajul care rulează printr-o mașină de imprimat

  Optim

  Aveți nevoie de banda flexografică potrivită pentru fiecare lucrare, indiferent dacă este de o densitate mică pentru a maximiza reproducerea punctelor, de densitate înaltă pentru un câmp solid de culoare sau undeva între ambele variante. Noi oferim cea mai mare gamă de densități de bandă din industrie, astfel încât să o puteți alege pe cea exactă care să se potrivească cel mai bine necesităților lucrării curente.

  Aflați cum vă ajutăm să găsiți combinația optimă de caracteristici pentru fiecare lucrare, de la alegerea densității potrivite în camera de fixare a plăcii la alegerea adezivului potrivit care să vă ajute la îndepărtarea după imprimare.

 • Lucrători care trec pe lângă o mașină de imprimat flexografică

  Consecvent

  Când extrageți două probe doriți ca acestea să fie identice. Noi vă oferim una dintre cele mai strânse toleranțe din industrie, astfel încât să știți că banda dvs. flexografică are aceeași grosime, fie că este la începutul, fie la sfârșitul rolei - sau chiar la o rolă diferită.

  Aflați mai multe informații referitoare la modul în care vă putem ajuta să obțineți consecvență din partea tehnologiilor care ajută la eliminarea bulelor de aer la fixarea adezivilor fapt care reduce deteriorarea plăcii la demontare.

 • Lucrător care scoate banda flexografică de pe un cilindru

  Productiv

  Bulele de aer și ridicarea marginilor sunt inamicul, întrerupând procesul de imprimare și reducând productivitatea la extrem. Benzile noastre de fixare flexografică vă pot ajuta, oferind o eliminare a aerului și o aderență fermă, astfel încât mașina dvs. de imprimat să funcționeze continuu.

  Aflați mai multe despre modul în care contribuim la îmbunătățirea productivității cu caracteristicile adezivilor și ale spumei care vă ajută pe parcursul procesului dvs., de la prima fixare corectă până la demontarea cu mai puțină forță pentru a reduce deteriorarea plăcii și oboseala operatorului.

Consultați Fixarea plăcii flexografice și a benzilor de imprimare 3M™ în acțiune • Logo care arată că 3M este membru al Asociației Tehnice Flexografice
  FTA

  Societatea profesionala dedicata exclusiv industriei flexografice.


Optim

Găsiți banda corectă pentru rezultatele pe care le doriți

Munciți din greu pentru a vă asigura că alegeți soluția optimă pentru întreaga lucrare. În camera de fixare a plăcii trebuie să determinați densitatea corectă a benzii flexografice pentru fixarea plăcii. La imprimare aveți nevoie de rezultate repetabile, astfel încât nu trebuie să imprimati excesiv până la sfârșitul lucrării. Și după imprimare trebuie să minimizați daunele din timpul demontării.

Știința 3M vă poate ajuta. Noi vă oferim cea mai mare gamă de densități de bandă din industrie, astfel încât să puteți găsi banda perfectă pentru liniile și semitonurile lucrării pe care o vizați, cu sistemul adeziv 3M™ Comply™ pentru a elimina practic bulele de aer. Oferim, de asemenea, diferite niveluri de aderență pentru a ajuta la demontare atunci când s-a încheiat lucrarea.

Imagine a procesului de imprimare flexografică care descrie modul în care 3M Flexo ajută la performanțe

 

 • 1.

  O gamă largă de densități de spumă vă permite să faceți ajustări de finețe la selectarea benzii de fixare.

 • 2.

  Rezultatele de imprimare repetabile previn necesitatea de a imprima excesiv.

 • 3.

  Pentru seria L și Pro, demontarea ușoară a plăcii minimizează daunele și costurile de înlocuire.


Considerații privind densitatea benzii de fixare flexografică

Când aveți nevoie de cerneală solidă și linii clare, alegeți o bandă de fixare fermă, de înaltă densitate. Pentru lucrările în semiton în care amplificarea punctului este un motiv de preocupare, o bandă mai moale optimizează reproducerea. Pentru a găsi banda flexografică potrivită pentru necesitățile dvs., căutați densitatea preferată.


Consecvent

Condiții diferite, rezultate identice

Detaliile contează și dvs. știți cum să vă adaptați pe măsură ce condițiile se modifică. Fiți atent la orice: viteza de imprimare, umiditatea sălii de imprimare, performanța cernelii și a hârtiei și multe altele. În final, vizați consecvența: de la început la sfârșit, de la o lucrare la alta, chiar și de la o imprimare la alta.

3M vă poate ajuta: oferim rezultate consecvente, astfel încât să puteți oferi consecvență. Oferim una dintre cele mai strânse toleranțe din industrie, astfel încât să știți că bucata de bandă flexografică pe care o utilizați pentru a fixa o placă astăzi va fi aceeași cu cea pe care o folosiți mâine și va fi aceeași cu cea pe care o utilizați timp de șase luni din acest moment, chiar și de pe role diferite. Micro-canalele din adezivul nostru ajută la eliminarea bulelor de aer pentru o calitate consecventă, în timp ce adezivul are performanțe, de asemenea, sigure în timpul demontării, astfel încât plăcile și banda să fie scoase ușor.

Imagine a procesului de imprimare flexografică care descrie modul în care 3M Flexo ajută la performanțe

 

 • 1.

  Tehnologia de eliberare a aerului 3M™ Comply™ permite practic aplicarea benzilor și a plăcilor fără bule de aer. Aceasta reduce defectele de imprimare și permite montarea mai ușoară.

 • 2.

  Performanța este constantă în mod repetat. Toleranța mica satisface cerințele de imprimare cele mai exigente.

 • 3.

  Puteți conta pe o durată de viață mai lungă a plăcii, îndepărtarea fără probleme și fără reziduuri cu benzile flexografice 3M.


Productiv

Cu cât mai puțină dramă, cu atât mai bine

„Opriți imprimarea!" este o dramă grozavă, dar omoară productivitatea. Productivitatea înseamnă echilibru: vă reajustați constant la acel loc relaxant în continuă schimbare, unde puteți opera fără probleme la cea mai mare viteză posibilă, fără să apară defecte. Experiența dvs. vă spune cum ar trebui să arate și să se simtă mașina dvs. de imprimat atunci când funcționează corect, așa că observați când ceva este în neregulă și căutați neregula. De asemenea, trebuie să maximizați productivitatea în camera de montare a plăcii pentru a menține continuitatea lucrărilor și după lucrarea de imprimare pentru a depozita plăcile și cilindrii sau pentru a-i pregăti pentru următoarea lucrare.

Expertiza noastră vă poate ajuta. În cadrul 3M cunoaștem adezivii și livrăm benzi flexografice care asigură o rezistență puternică pentru a împiedica ridicarea plăcii pe manșoane și cilindri și sistemul adeziv 3M™ Comply™ pentru a ajuta la reducerea bulelor de aer. Ambele caracteristici reduc timpul petrecut cu remontarea plăcilor. După rularea lucrării de imprimare, benzile noastre permit demontarea plăcilor cu mai puțină forță pentru a reduce oboseala operatorului și deteriorarea plăcii.

Imagine a procesului de imprimare flexografică care descrie modul în care 3M Flexo ajută la performanțe

Imagine a procesului de imprimare flexografică cu text. „Cum ajută 3M flexo în fiecare etapă de producție - productiv. Înainte de imprimare: O fixare puternică îmbunătățește eficiența - împiedică ridicarea plăcii pe manșoane și cilindri. În timpul imprimării: Sistemul adeziv 3M™ Comply™ reduce bulele de aer, ceea ce implică mai puțin timp mort și pentru remontare. După imprimare: Inginerii cu expertiză în aplicații 3M vă pot evalua necesitățile de a vă menține echipa eficientă.”

 • 1.

  O fixare puternică îmbunătățește eficiența - împiedică ridicarea plăcii

 • 2.

  Sistemul adeziv 3M™ Comply™ reduce bulele de aer, ceea ce duce la mai puțin timp mort și pentru remontare.

 • 3.

  Inginerii cu expertiză în aplicații 3M și echipa de vânzări vă pot evalua necesitățile de a vă menține echipa eficientă.


Conectati-va cu noi
Suntem aici pentru a va ajuta.

Aveti nevoie de ajutor pentru a gasi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne daca aveti nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori daca doriti sa colaborati cu un specialist tehnic 3M, sau apelati-ne la +40 21 202 8000.

Aveti nevoie de ajutor pentru a gasi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastra? Contactati-ne daca aveti nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori daca doriti sa colaborati cu un specialist tehnic 3M, sau apelati-ne la +40 21 202 8000.