1. 3M Romania
 2. 3M Industria Auto
3M Industria Auto
Sistemul de Căni de Vopsire 3M™ PPS™ Seria 2.0

Prezentarea sistemului 3M ™ PPS ™ Series 2.0 Spray Cup

Următoarea evoluție în productivitatea vopsirii

 • În calitate de vopsitor, este firesc să vă mândriţi cu munca dvs. Cunoaşteţi faptul că, în cele din urmă, cea mai bună calitate a procesului de reparaţie depinde de calitatea lucrării în cabina de vopsire. Nu aveți timp să vă păcăliți cu unelte de slabă calitate sau cu consumabile ieftine. Timpul înseamnă bani, calitatea este rege si aveţi multe maşini care trebuie să iasă din atelier, reparate şi gata de drum.

  De aceea, 3M a inventat primul sistem de pahare de vopsea de unică folosință, cu aproape 20 de ani în urmă - Sistemul de Pregătire a Vopselelor 3M™ PPS™. Vopsitorii aveau nevoie de o metodă mai curată, mai rapidă și mai eficientă de amestecare și aplicare a vopselei.

  Acum, după mii de ore de vizionare și de lucru cu sute de vopsitori din întreaga lume, oamenii de știință 3M au reproiectat sistemul 3M™ PPS™, păstrând în același timp cele mai eficiente părți.

  Vă prezentăm Sistemul de Căni de Vopsire 3M ™ PPS ™ Seria 2.0.

  Reinventat de sus până jos, este proiectat pentru a vă ajuta să vă ușurați viața. Pentru a face procesul dvs. de vopsire mai curat și mai rapid. Și pentru a vă face un vospitor mai bun, mai productiv - mai încrezător în calitatea lucrării dvs. și mai capabil să depășiți așteptările clienților și atelierului dvs.

  Este următoarea evoluție a revoluției de vopsire 3M™ PPS™. Nu permiteți niciunui obstacol să vină între dvs. și o lucrare de vopsire mai rapidă, mai curată, de calitate superioară. Solicitaţi 3M™ PPS™ Seria 2.0.


Aflați mai multe despre 3M™ PPS™ Seria 2.0

Trăiţi bucuria unei lucrări de vopsire mai curate, mai ușoare și mai rapide cu Sistemul de Căni de Vopsire 3M™ PPS™ Seria 2.0.


Videoclipuri cu Sistemul de Căni de Vopsire 3M™ PPS™ Seria 2.0


 • Sistemul de vopsire reînnoit de la elementul de conectare şi până la cana de vopsire

  3M l-a făcut şi mai bun în șase zone critice, de sus în jos.

  3M l-a făcut şi mai bun în șase zone critice, de sus în jos.

Capac in forma de cupola

Mai multă vopsea rămasă sub filtru reduce posibila apariție a efectului de împroșcare la finalul procesului de vopsire.

Sitem de inhidere prin rotire

Încorporat în fiecare capac. Rămâne mai curat. E mai ușor de blocat. Are mai puține elemente de ţinut evidenţa.

Cană nouă în fiecare set de capace și garnituri.

Începeți cu o cană curată mai des, reducând acumularea de vopsea. Marcajele de pe cană și semnele de umplere elimină cănile tradiționale de mixare.

Fereastra de acces.

Vă permite să țineți punga pentru o deschidere mai curată și mai ușoară a capacului atunci când reumpleți. De asemenea, facilitează verificarea nivelului de vopsea din pungă.

Dop mai mare pentru etanșarea cănii

Vă permite să sigilați și să protejați straturile de vopsire de jos în sus, cu o mai mare stabilitate atunci când nu sunt în uz. Utilizați mai puține capace, menținând filtrele umede.

Adaptor cu deschidere larga

Maximizează stabilitatea în timpul pulverizării. Ușurează curățarea.

Componentele Sistemului de Căni de Vopsire 3M™ PPS™ Seria 2.0

 • Fiecare capac este echipat cu un sistem de închidere a capacelor prin rotire un sfert de tură, asigurând o etanșare rapidă și curată a cănii la fiecare aplicație. Filtrele cu diametru întreg îmbunătățesc fluxul, asigură calitatea și reduc posibila apariţie a efectului de împroşcare. .

  Capace cu filtre şi manşoane încorporate 3M™ PPS™ Seria 2.0

 • Căni
  Căni 3M™ PPS™ Seria 2.0

  Cănile (exterioare) din material dur au acum imprimate proporţiile de mixare pe lateral, pentru a permite măsurarea și mixarea direct în interiorul cănii și a pungii de mixare. O fereastră de acces încorporată vă permite să verificați nivelul vopselei și să ţineti punga înăuntru în timp ce desfaceţi capacul, asigurând un proces rapid, uşor şi curat de reumplere sau amestecare a culorilor.

  Căni 3M™ PPS™ Seria 2.0

 • Adaptoare
  Adaptoare 3M™ PPS™ Seria 2.0

  Există o gamă largă de adaptoare pentru a face practic orice pistol de vopsit compatibil cu sistemul de căni 3M ™ PPS ™ Series 2.0. Găsiți adaptorul care se potrivește pistolului dvs. aici!

  Adaptoare 3M™ PPS™ Seria 2.0

 • Sisteme de căni ventilate tip V
  Sisteme de căni ventilate tip V 3M ™ PPS ™

  Căutați un sistem de căni de vopsit fără pungi, cu sistem de alimentare gravimetrică? Nu căutați mai departe de seria de căni ventilate tip V 3M ™ PPS ™ . Capacele sunt echipate cu un orificiu de conectare directă QCC, cu filtre cu diametru complet încorporat și cu o racordare fixată la capac, în timp ce cana are un design de aerisire "twist-to-vent".

  Sisteme de căni ventilate tip V 3M ™ PPS ™

  Disponibil in 2019

 • Accuspray
  3M ™ Accuspray ™ pentru sistemul 3M ™ PPS ™ Seria 2.0

  Pistolul de vopsit care vine în ajutor în multe aplicaţii de vopsitorie : grund, sealer, industrial, marin, lemn și o varietate de alte materiale. Oamenii de știință 3M simplifică din nou procesul de vopsire.

  3M™ Accuspray™  pentru sistemul 3M™ PPS™ Seria 2.0Alegeţi adaptorul potrivit pentru pistolul de vopsit

Utilizați selectorul de produse de mai jos pentru a vă ajuta să identificați adaptorul 3M ™ PPS ™ Seria 2.0 potrivit pentru pistolul dvs. de vopsire.


Resurse pentru sistemul de căni de vopsire 3M™ PPS™ Seria 2.0

3M se angajează să vă facă munca mai curată, mai ușoară, mai rapidă și mai sigură. Utilizați resursele noastre pentru a găsi instrumentele de care aveți nevoie.