1. 3M Romania
  2. 3M Industria Auto

3M Industria Auto

Om tinand un disc de frana
100 de ani de inovatie pentru automobilele construite astazi.
Aflati care sunt produsele pentru Industria Auto

Piete Auto

O treaba bine facuta din prima, de fiecare data.

Reputatia dvs. asigura perpetuarea afacerii si va separa de competitie. Cu aproape 100 de ani experienta in industria auto, am invatat hatisurile designului, fabricarii si reparatiilor auto – de la ajutorul pe care l-am acordat Producatorilor de Echipamente Originale (OEM) pentru a aduce imbunatatiri in procesul de economisire a combustibilului, prin solutii de scadere a greutatii, la ajutorul oferit specialistilor care se ocupa de caroseria masinii, pentru a revolutiona procesul vopsirii.


Produse pentru Industria Auto

Vedeti toate produsele pentru Industria Auto

 

  • O treaba bine facuta din prima, de fiecare data.

    Reputatia dvs. este de nepretuit. Aceasta asigura perpetuarea afacerii si va separa de competitie. Cu aproape 100 de ani experienta in industria auto, am invatat hatisurile designului, fabricarii si reparatiilor auto – de la ajutorul pe care l-am acordat Producatorilor de Echipamente Originale (OEM) pentru a aduce imbunatatiri in procesul de economisire a combustibilului, prin solutii de scadere a greutatii, la ajutorul oferit specialistilor care se ocupa de caroseria masinii, pentru a revolutiona procesul vopsirii. Va putem ajuta sa va terminati treaba mai repede, cu mai multa incredere si cu o fiabilitate de durata – astfel incat reputatia dvs. sa dainuie.

 


Inovatia in actiune

Inovatia in actiune


Despre Pietele Auto la 3M

  • In cadrul 3M, suntem experti in a va da incredere in calitatea muncii dumneavoastra. De la nuantarea geamurilor si brandul Bondo®, la infolieri si vopsire auto, va oferim instrumentele care va ajuta sa va protejati reputatia. Solutiile noastre pentru reparatii auto, finisaje de automobile si ingrijirea acestora, sunt destinate sa va ajute sa aduceti pe strazi autovehicule de calitate.