1. 3M Romania
 2. 3M Energie
 3. Articole despre Energie
3M Energie

Articole despre 3M in domeniul Energiei Electrice

Filter by:
Sort by:
Tags
Tags
 • Pastreaza energia in muzica, nu o lasa sa iasa pe fereastra.

  Nanotehnologia fara metale din cadrul foliilor pentru ferestre exterioare 3M™ Window Film Prestige Exterior Series respinge pana la 97 la suta din lumina infrarosie, rezultata din caldura emanata de soare, si pana la 99 la suta din radiatiile UV, ajutand muzeul Rock N’ Roll Hall of Fame sa reduca costurile aferente energiei cu pana la 8%-12%, anual.

  December 1, 1901 Pastreaza energia in muzica, nu o lasa sa iasa pe fereastra.
 • Iata o idee stralucita.

  Utilizam o pelicula de film polimeric acoperita cu un strat metalic de argint, rezistenta la conditiile meteorologice, impreuna cu reflectanta emisferica totala la cantitatea de energie solara cantarita in proportie de 94%, la expunere directa la lumina. Rezultatul: lampi LED mai luminoase in Africa.

  December 1, 1901 Iata o idee stralucita.
 • Mai multa energie, mai putine intreruperi.

  Utilizand compozit de aluminiu pentru miezul conductor al unei linii electrice, poti transporta de doua ori mai multa energie electrica, la jumatate din greutatea liniei - si asta fara a cauza intreruperi in infrastructura.

  December 1, 1901 Mai multa energie, mai putine intreruperi.
 • 5 moduri de a-ti proteja casa

  In SUA, mai mult de 8000 de intrari prin efractie au loc in fiecare zi. Dar cu putina precautie si planificare, poti strica si anula planurile infractorilor - protejandu-ti, astfel, casa, familia si linistea.

  December 1, 1901 5 moduri de a-ti proteja casa
Load More