1. 3M Romania
 2. 3M Energie

3M Energie


Piete de energie

Folosind mai putin, facem posibil mai mult, pentru a ajuta lumea sa prospere.

Ajutam sa captarea luminii solare. Dezvoltam si oferim o conexiune fiabila si de calitate la retea. Reducem greutatea liniilor de transmisie a energiei electrice si le imbunatatim, pentru a conduce mai multa energie. Pe intreg globul, 3M ajuta la economisirea energiei, reducerea costului pentru fiecare watt si gasirea unor noi modalitati de a crea si sustine un viitor mai viabil.


 

 • Folosim mai putin, oferim mai mult, pentru a ajuta lumea sa prospere.

  Ajutam la captarea luminii solare. Dezvoltam si oferim o conexiune fiabila si de calitate la retea. Reducem greutatea liniilor de transmisie a energiei electrice si le imbunatatim, pentru a conduce mai multa energie. Pe intreg globul, 3M ajuta la economisirea energiei, reducerea costului pentru fiecare watt si gasirea unor noi modalitati de a crea si sustine un viitor mai viabil. Colaboram cu cei care protejeaza, valorifica si conserva energia electrica, in orice industrie si pe toate continentele. Suntem motivati sa descoperim noi moduri prin care sa valorificam energia Pamantului si sa optimizam valoroasele resurse naturale.

 


Inovatia in actiune

 • Pastreaza energia in muzica, nu o lasa sa iasa pe fereastra.

  Nanotehnologia fara metale din cadrul foliilor pentru ferestre exterioare 3M™ Window Film Prestige Exterior Series respinge pana la 97 la suta din lumina infrarosie, rezultata din caldura emanata de soare, si pana la 99 la suta din radiatiile UV, ajutand muzeul Rock N’ Roll Hall of Fame sa reduca costurile aferente energiei cu pana la 8%-12%, anual.

 • Iata o idee stralucita.

  Utilizam o pelicula de film polimeric acoperita cu un strat metalic de argint, rezistenta la conditiile meteorologice, impreuna cu reflectanta emisferica totala la cantitatea de energie solara cantarita in proportie de 94%, la expunere directa la lumina. Rezultatul: lampi LED mai luminoase in Africa.

 • Mai multa energie, mai putine intreruperi.

  Utilizand compozit de aluminiu pentru miezul conductor al unei linii electrice, poti transporta de doua ori mai multa energie electrica, la jumatate din greutatea liniei - si asta fara a cauza intreruperi in infrastructura.

 • 5 moduri de a-ti proteja casa

  In SUA, mai mult de 8000 de intrari prin efractie au loc in fiecare zi. Dar cu putina precautie si planificare, poti strica si anula planurile infractorilor - protejandu-ti, astfel, casa, familia si linistea.

Inovatia in actiune


Despre Pietele Energiei Electrice la 3M

 • La 3M, suntem experti in a va ajuta sa creati o lume care sa reprezinte un loc mai bun in care sa putem trai. De la filme pentru ferestre, la tuburi care se ingusteaza la caldura, solutiile noastre pentru piata energiei electrice va ajuta sa creati spatii in care oamenii vor sa traiasca, sa munceasca, sa invete si sa se joace. Tehnologiile noastre din domeniul energie regenerabile si solare ajuta la atingerea unor standarde riguroase de sustenabilitate, in timp ce pastreaza estetica cladirilor.