1. 3M Romania
  2. 3M Electronica

3M Electronica

Cunoasteti produsele pentru Dispozitive Electronice
Revolutionam lumea tehnologiei.
Aflati care sunt produsele electronice 3M

Pietele de electronice

Schimbam modul in care traim, cu fiecare inovatie.

De la serviciul pentru clienti, la avioane, la proceduri chirurgicale, lumea continua sa devina din ce in ce mai automatizata. Programele software si electronicele sunt in fruntea revolutiei. La 3M, suntem dedicati sa cream produse care imbunatatesc nu doar electronicele pe care le avem astazi, ci chiar abilitatea noastra de a inova si inaugura tehnologia de maine.


Produse pentru industria electronica

Vedeti toate produsele din categoria "Electronica"

 

  • Schimbam modul in are traim, cu fiecare inovatie.

    De la serviciul pentru clienti, la avioane, la proceduri chirurgicale, lumea continua sa devina din ce in ce mai automatizata. Programele software si electronicele sunt in fruntea revolutiei. La 3M, suntem dedicati sa cream produse care imbunatatesc nu doar electronicele pe care le avem astazi, ci chiar abilitatea noastra de a inova si inaugura tehnologia de maine. Fie ca este vorba de a face ecranul telefonului dvs. mobil mai clar si mai luminos, sau de a ajuta in asigurarea ca sistemele electronice critice vor ramane operationale in situatii de urgenta. Aducem noi produse pe piata si ajutam progresul catre noua generatie de dispozitive electronice.


Inovatia in actiune

Inovatia in actiune


Despre Pietele Dispozitivelor Electronice la 3M

  • La 3M, suntem experti in a va ajuta sa va dezvoltati ideile care alimenteaza viitorul. De la proiectoare si casti, la banda conductoare si solutiile de racire a centrelor de date, va ajutam sa va gestionati costurile si sa rezolvati problemele legate de design. Filmele noastre intens de reflectorizante va fac produsele mai luminoase, in timp ce fluidele Novec™ ajuta la racirea dispozitivelor, pentru o fiabilitate crescuta. Ne angajam sa va ajutam sa imbunatatiti produsele pentru clientii dvs..