Tehnologia cu rasini 3M – jonctionare fiabila

Tehnologia cu rasini 3M – jonctionare fiabila

Mansoane cu rasina 3M™ Scotchcast™

Instalare curata si sigura

Seturile de jontionare trebuie sa reziste in diferite conditii: stres mecanic ridicat, modificari de temperatura, aplicare subacvatica si sub pamant. Seturile de jonctionare a cablurilor trebui sa asigure fiabilitate maxima, durabilitate si mentenanta redusa. 3M a dezvoltat portofoliul de rasini si seturi de jonctionare cu rasini pentru diferite aplicatii electrice.

Amestecare usoara si aplicare curata

Instalare in patru pasi:

Preveniti varsarea rasinii sau conexiunile eronate utilizand mansoanele cu rasina 3M. Sistemul CMP (amestecare inchisa si turnare) usor de utilizat, permite instalarea in doar patru pasi simpli ; Risc scazut de contact al rasinii cu pielea, Nu este necesara taierea corpului de turnare pentru a se potrivi in spatiul alocat sau izolarea corpului de turnare pentru etansare.

 • 1. Conectati cablurile.
  1. Conectati cablurile.
 • 2. Inchideti corpul de turnat
 • 3. Amestecati rasina
  3. Amestecati rasina
 • 4. Turnati rasina
  4. Turnati rasina

Seturi cu rasina 3M™ Scotchcast™

Protejati conexiunile de cabluri

Cand jonctionare cablurilor este necesara in timpul instalarii, seturile cu rasina reprezinta solutia potrivita. Acestea ofera protectie mecanica si izolare electrica pentru aplicatii de interior sau exterior. Amestecarea si turnarea rasinii este esentiala, iar acest proces trebuie sa fie simplu, rapid si curat.


 • NOU rasina 3M™ Scotchcast™ 4 GS cu indicator de culoare

  Va prezentam noua rasina 3M™ Scotchcast™ 4GS.

  Aceasta rasina pentru jonctionare cabluri, fara CMR, prezinta un indicator unic de culoare pentru intarire. Acesta indica instalatorilor cand rasina este amestecata si intarita corect. Rasina Scotchcast™ 4 GS este furnizata intr-o punga transparenta cu 2 parti, cu duza de turnare, asigurand o aplicare curata si fara efort. Formula cu performante ridicate asigura ca rasina este tratata termic chiar si in prezenta apei. Instalarea rapida, realimentarea imediata si utilizarea usoara recomanda aceasta rasina ca fiind prima alegere pentru jonctionarea cablurilor electrice.


Rasina 3M usor de utilizat

Sistem CMP (inchis de amestecare si turnare) optimizat

Sistemul CMP (amestecare si turnare inchisa) este o solutie curata, orientata catre utilizator, pentru amestecarea si turnarea rasinii. Rasinile 3M Scotchcast™ sunt furnizate in pungi transparente cu doua compartimente. Un compartiment contine rasina, iar cealalt agentul de intarire. Prin ruperea imbinarii dintre compartimente, cele doua componente pot fi amestecate manual pentru a forma rasina gata de turnat in corpul de turnare al mansonului.

 • 1. Deschideti ambalajul extern
  1. Deschideti ambalajul extern

   

 • 2. Deschideti cusatura
  2. Deschideti cusatura

   

 • 3. Amestecati rasina si agentul de intarire
  3. Amestecati rasina si agentul de intarire

   

 • 4. Strangeti marginile pana se curata
  4. Strangeti marginile pana se curata
 • 5. Amestecati rasina si agentul de intarire
  5. Amestecati rasina si agentul de intarire
 • 6. Scoateti rasina prin apasare