Produse 3M™ retractabile la cald

Produse 3M™ retractabile la cald


Joasa tensiune

Tuburi si componente turnate retractabile la cald

Produsele 3M™ retractabile la cald ofera performanta pe termen lung precum si protectie mecanica excelenta. Usor de instalat, acestea sunt gata de utilizare si, prin aplicarea unei surse de caldura moderate, se contracta strans – chiar si pe forme neregulate. Tehnologia 3M retractabil la cald asigura un raport precis de retractare, precum si rezistenta la rupere si crapare.

Tuburi retractabile la cald

3M ofera un portofoliu variat de tuburi retractabile la cald. Acestea prezinta diferite grosimi, rate de retractare si adeziv, in functie de solicitarile specifice. In plus, diferitele lungimi, culori si marimi asigura solutia corespunzatoare pentru aproape orice aplicatie.

  • Tuburile retractabile la cald pentru industria grea -- inclusiv tuburi pentru bare colectoare -- au pereti grosi, rezistenti. Unele dintre acestea sunt prevazute cu un adeziv. Astfel tuburile prezinta o rezistenta impotriva abraziunii, flacarii, agentilor chimici si umezelii.

  • Tuburi retractabile la cald cu poliolefina pentru aplicatii in conditii medii. Aceste produse prezinta un adeziv care asigura protectie suplimentara impotriva apei si umezelii.

  • Tuburile cu pereti subtiri sunt flexibile, prezinta rezistenta la fisurare si la uzura. Sunt utilizate pentru izolare, protectie mecanica, marcare fire, reducerea tensionarii si multe altele. Disponibile in mai multe culori, lungimi si clase.


Componente turnate retractabile la cald

Portofoliul nostru de componente turnate retractabile la cald cuprinde o gama variata de manusi de separare faze pentru cabluri cu 3 si 4 conductori.

  • Manusile de separare faze 3M sunt utilizate pentru aplicatii de interior sau exterior, pentru cabluri cu 3 sau 4 conductori pentru aplicatii de joasa tensiune.