• 3M realizează un parteneriat cu BlueLight Analytics pentru a oferi serviciul de testare a lămpilor de fotopolimerizare checkMARC®

ianuarie 18, 2017

• ST. PAUL, Minn. – (January 18, 2017) – Profesioniștii din domeniul stomatologicei își doresc predictibilitate și încredere de la produsele și procedurile utilizate. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de materialele stomatologice fotopolimerizabile, există o gamă largă și adeseori generatoare de confuzie de echipamente de fotopolimerizare și protocoale privind materialele.

Stomatologia de restaurare este responsabilă de peste jumătate din venitul generat pentru stomatologi1, iar problemele duc la cantități semnificative de timp petrecut în scaun nefacturabil. Materialele de restaurare fotopolimerizabile utilizate în procedurile stomatologice sunt adeseori afectate de defecte, performanță sub cea optimă și alte probleme. Materialele de restaurare fotopolimerizate optim sunt singurele care asigură performanțele dorite de stomatologi și cerute de pacienți. Cu toate acestea, lămpile de fotopolimerizare utilizate în cabinetele private sunt adeseori într-o stare precară. Dovezi recente au arătat că, în numeroase cazuri, protocoalele de fotopolimerizare utilizate de stomatolog nu vor avea ca rezultat fotopolimerizarea materialului de restaurare conform cerințelor2.

3M a realizat un parteneriat cu BlueLight Analytics pentru a oferi checkMARC, un serviciu profesionist (trasabil prin NIST 3) pentru validarea performanței lămpilor de fotopolimerizare și determinarea timpilor de fotopolimerizare necesari pentru fiecare combinație dintre o lampă de fotopolimerizare și un material într-o clinică de stomatologie.

Prin sistemul checkMARC, 3M va testa și va identifica eficacitatea lămpilor de fotopolimerizare dintr-un cabinet de stomatologie. Pe baza rezultatelor, 3M va revizui protocoalele de fotopolimerizare aflate în prezent în practică și va colabora cu clinica de stomatologie pentru a identifica oportunitățile bazate pe dovezi în scopul îmbunătățirii rezultatelor clinice și a satisfacției pacienților.

Ca lider de piață în domeniul stomatologiei de restaurare4, 3M este dedicată pentru a furniza profesioniștilor din domeniul stomatologiei cele mai recente tehnologii și inovații din stomatologie pentru a îmbunătăți productivitatea cabinetelor.

Clinicile de stomatologie sunt invitate să contacteze reprezentantul de vânzări 3M sau să apeleze 1-800-634-2249, pentru face o programare pentru testarea lămpilor de fotopolimerizare pe care le dețin și pentru revizuirea protocoalelor de fotopolimerizare. Vizitați 3M.com/curinglights pentru mai multe informații.

Pentru mai multe informații despre tehnologia checkMARC, vizitați www.checkmarc.net

3M Îngrijire orală promovează starea de bine orală pe toată durata vieții prin soluții inventive care îi ajută pe profesioniștii din domeniul îngrijirii orale să obțină niveluri ridicate de succes clinic, profesional și personal. Aflați mai multe pe 3M.com/oralcare

În cadrul companiei 3M
      În cadrul companiei 3M, aplicăm știința în colaborare, pentru a îmbunătăți viețile de zi cu zi. Cu vânzări de peste 32 miliarde USD, cei 90.000 de angajați ai noștri sunt conectați cu clienții din întreaga lume. Aflați mai multe despre soluțiile creative ale 3M pentru problemele din lume pe www.3M.com sau pe Twitter @3M sau @3MNewsroom.

3M este o marcă comercială a 3M sau a 3M Deutschland GmbH. Utilizat sub licență în Canada. © 2017, 3M. Toate drepturile rezervate.

Despre BlueLight Analytics®

BlueLight Analytics Inc. este o companie de tehnologie pentru îngrijirea sănătății specializată în măsurarea energiei luminoase. Tehnologiile protejate prin drepturi de proprietate ale BlueLight realizează validarea și calibrarea surselor de lumină utilizate în tratamentele clinice. Tehnologia reprezentativă a companiei, checkMARC®, este utilizată în prezent în America de Nord, Europa și Australia pentru testarea lămpilor de fotopolimerizare în clinicile de stomatologie.

Aflați mai multe despre BlueLight pe www.curingresin.com sau pe Twitter @BlueLight_Inc.

checkMARC este o marcă comercială înregistrată a BlueLight Analytics inc. © 2017. Toate drepturile rezervate.

DE LA:
      3M Îngrijire orală
      2510 Conway Avenue
      St. Paul, MN 55144-1000

Contact:
      Michael Gugala
      Karwoski & Courage
      michael.gugala@creativepr.com

1 Sondaj DIAC, 2014
      2 BlueLight Analytics date la dosar
      3 NIST = Institutul Național de Standarde și Tehnologie (National Institute of Standards and Technology)
      4 Strategic Data Marketing, 2016