Cumpărați produse stomatologice 3M originale

Eliminați piața gri

Alăturați-vă luptei pentru eliminarea pieței gri din clinică și pentru asigurarea siguranței pacienților dumneavoastră.

Alăturați-vă companiei 3M în lupta pentru protecția siguranței pacienților și a cabinetelor dentare împotriva pieței gri și a produselor stomatologice contrafăcute.

Fiți conștient de existența amenințărilor reprezentate de piața gri și contrafacere și luați măsuri pentru a evita riscurile.

Piața gri și produsele stomatologice contrafăcute reprezintă o problemă globală gravă, care a afectat pe ascuns industria noastră și domeniul stomatologiei pe plan mondial. Compania 3M acordă o atenție deosebită siguranței pacienților și considerăm că este de datoria noastră să luptăm pentru siguranța pacienților și cabinetelor stomatologice în fața amenințării reprezentate de piața gri și bunurile contrafăcute.

Găsiți un distribuitor autorizat 3M Stomatologie >

 

O amenințare gravă pentru siguranța pacienților

 • Piața gri reprezintă o amenințare gravă pentru siguranța pacienților

  Piața gri reprezintă o amenințare gravă pentru siguranța pacienților

  Piața gri a crescut pe măsură ce internetul și locurile de achiziționare online au permis produselor neautorizate să pătrundă cu ușurință pe piață, cu o verificare aproape inexistentă.

  Aceste produse pot fi dificil de deosebit de cele originale, iar cumpărarea lor este tentantă, deoarece au adeseori prețul mai mic decât produsele vândute printr-un lanţ de aprovizionare-livrare securizat. Există însă un potențial dezavantaj imens în cazul utilizării acestora. Orice produs de pe piața gri implică riscul defectării produsului din cauza depozitării necorespunzătoare, a expedierii inadecvate sau a datelor de expirare false, ca să nu mai vorbim de riscul utilizării unui produs contrafăcut, de calitate inferioară.


Angajamentul companiei 3M pentru siguranța pacienților

 • 3M has zero tolerance for any activities that put patient safety and dental practices at risks.

  3M are toleranță zero pentru orice activități care implică un risc pentru siguranța pacienților și cabinetelor stomatologice

  Am stabilit măsuri sofisticate pentru a preveni și a răspunde amenințărilor reprezentate de piața gri și contrafacere și pentru a-i proteja pe clienții noștri, inclusiv:
   

  • Utilizarea unui lanţ de aprovizionare-livrare securizat (canal de distribuire autorizat) pentru vânzarea și livrarea produselor noastre, pentru a garanta faptul că profesioniștii din domeniul stomatologiei primesc materiale originale și produse de calitate.
  • Monitorizarea proactivă a vânzărilor neautorizate și aplicarea drepturilor noastre de proprietate intelectuală prin acțiuni legale și de reglementare, pentru oprirea dealerilor ilegali.
  • Realizarea unui parteneriat cu industria materialelor stomatologice și comunitatea stomatologică, pentru promovarea unei noi culturi cu scopul de a preveni și a opri piața gri și contrafacerea.

Aveți puterea de a vă proteja pacienții și cabinetul

 • Manufacturers, distributors and dental professionals are all responsible for preserving the integrity of our industry and protecting patients.

  Fabricanții, distribuitorii și profesioniștii din domeniul stomatologiei sunt cu toții responsabili pentru păstrarea integrității industriei noastre

  Fabricanții, distribuitorii și profesioniștii din domeniul stomatologiei sunt cu toții responsabili pentru păstrarea integrității industriei noastre și protejarea pacienților.

  Profesioniștii din domeniul stomatologiei au puterea de a preveni pătrunderea în cabinetele lor a produselor de pe piața neagră și a celor contrafăcute. Este foarte simplu: achiziționați produsele noastre exclusiv de la distribuitori autorizați 3M și evitați dealerii care nu sunt aprobați de 3M. Aflați mai multe de la Dr. Gordon Christensen despre modul în care să vă protejați cabinetul și pacienții.

  3M și Patterson Dental s-au angajat într-o misiune comună în numele industriei materialelor stomatologice și a pacienților pentru promovarea integrității lanțului de aprovizionare-livrare ca nou standard din industrie.