1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 Rezultate 
Protecția auditivă

Protecția auditivă

Soluții ușoare pentru provocările complexe de protecție a auzului.

 • Protecția auzului trebuie să fie potrivită pentru dvs. și pentru situația dvs. Pentru sigurantă, productivitate și confort, trebuie să reducă zgomotul cu valoarea corectă, nici prea mult, nici prea puțin. 3M poate oferi soluții pentru diferite persoane și aplicații, cu o gamă largă de antifoane interne si externe

 • Alte resurse de sănătate și sigurantă pentru angajați

  Acasă
  Alte produse de sigurantă 3M
  Contactează-ne

Catalog de produse


Video-uri


Resurse

 • Sistemul de validare 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear
  Sistemul de validare 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear

  Eliminați incertitudinea privind protectia auzului cu E-A-Rfit.

 • Este auzul tau potrivit pentru acest scop?
  Este auzul tau potrivit pentru acest scop?

  Regulamentul EIP (CE) nr. 2016/425 clasifică protecția auditivă drept pericol de categoria III; Oficialii de Sănătate și Securitate în Muncă pun un accent mai mare pe alegerea produselor și utilizarea corectă.

 • Descoperiți antifoane externe compatibile cu casca de protecție sau alti protectori ai capului de la 3M sau alt producător.

   


Resurse suplimentare

 • De ce protectori auditivi 3M™?

  Gama largă de dispozitive de protecție a auzului 3M intr-o varietate de stiluri și materiale vă ajută să rezolvați multe dintre provocările cu care se confruntă lucrătorii în diverse medii

 • Antifoanele 3M E-A-R Classic sunt disponibile în trei dimensiuni diferite și diverse opțiuni de ambalare pentru a răspunde mai bine nevoilor purtătorului individual.

  Află mai multe


Protecția auditivă de la 3M

Nu doar vindem protecția auditivă. Suntem dedicați succesului întregului dvs. program de conservare a auzului. Produsele 3M™ E-A-R™ și PELTOR™ pentru protecția auzului sunt unele dintre cele mai recunoscute pe piață și sunt concepute pentru a oferi protecție, confort și ușurință în utilizare.