1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 Rezultate 
 • Masti de protectie respiratorie de unica folosinta
 • măşti de protecţie respiratorie de unică folosinţă

  Măşti de protecţie respiratorie de unică folosinţă

  Este posibil să vedeți praf și resturi în aer, dar multe dintre particulele care vă amenință căile respiratorii nu pot fi văzute întotdeauna cu ochiul liber.

  Gasiti un produs

  • Respirația confortabilă, aerul curat și sigur sunt importante pentru sănătatea lucrătorilor și pentru moralul la locul de muncă.

   Măștile de protecție respiratorie de unică folosintă de la 3M combină design-ul ergonomic pentru confort cu tehnologii brevetate care ajută la o respirație mai usoară și o protecție confortabilă împotriva pericolelor asociate particulelor.

  • Alte resurse de sănătate și siguranță pentru angajați

   Acasa
   Alte produse de siguranță de la 3M pentru industrie
   Contacteaza-ne


  • 3M™ Aura™ Seria 9300+ Măști pliabile pentru particule
   3M™ Aura™ Seria 9300+ Măști pliabile pentru particule

   Mastile respiratorii de unică folosintă din seria 3M™ Aura™ 9300+ sunt rezultatul cercetarii continue de imbunătătire a confortului. Designul ingenios cu 3 panouri pliabile se potrivește cu o gamă largă de forme și dimensiuni ale feței, de asemenea, ajută la adaptarea mai mare a miscărilor faciale în timpul vorbirii, făcand masca respiratorie mult mai confortabil de purtat.

   Descoperiți caracteristicile
   Vizualizați produsele

  • 3M™ Seria 8300 Măști cupa pentru particule
   3M™ Seria 8300 Măști cupa pentru particule

   Bucurați-vă de o potrivire confortabilă pentru cele mai multe forme și dimensiuni ale feței cu mastile de unică folosintă 3M™ Seria 8300. Captuseala interioara super-moale oferă confort instantaneu și de durată, în timp ce design-ul lor robust face Seria 8300 puternică și durabilă - toate imbunătătind modul de utilizare al acestora.

   Vizualizați produsele

  • 3M™ 8825+ si 8835+ Măști cupa pentru particule
   3M™ 8825+ si 8835+ Măști cupa pentru particule

   Obțineți sigurantă și confort excepțional cu mastile respiratorii de unică folosintă din seria 3M™ Premium cu un design lejer, filtrare și ușurință in respirație. Măștile noastre îndeplinesc cerințele testului de colmatare pentru categoria FFP si pot fi utilizate mai multe schimburi de lucru.

   Vizualizați produsele

  • 3M™ 8000 Măști cupa pentru particule
   3M™ 8000 Măști cupa pentru particule

   Asigurați protecție respiratorie usoară, confortabilă și eficientă împotriva prafului și aerosolilor cu ajutorul mastilor de unică folosintă 3M™ Seria 8000. Mastile noastre au o formă convexă, design cu elastic dublu, spumă și clemă nazale pentru a asigura o utilizare confortabilă pe o gamă largă de dimensiuni ale feței.

   Vizualizați produsele

  • 3M™ Seria K100 Măști pliabile pentru particule
   3M™ Seria K100 Măști pliabile pentru particule

   Mastile respiratorii din seria K100 asigură protecție confortabilă, robusta și profesională la un preț accesibil. Seria K100 elimină, de asemenea, orice indoială cu privire la calitate atunci când vine vorba de alegerea unui produs de valoare: testate complet, certificate și marcate CE, toate produsele K100 sunt susținute și de suportul receptiv, accesul la personalul tehnic, sfaturi de încredere, precum și de calitate și de aprovizionare, pe care doar 3M o poate oferi.

   Vizualizați produsele

  • 3M ™ Vflex™ Seria 9100 Măști pliabile pentru particule
   3M Vflex masti pliabile pentru particule

   Mastile VFlex 9152 și 9152S oferă o protecție eficientă la o valoare incredibilă, fără compromisuri în ceea ce privește calitatea. Design-ulul este unic și confortabil. Aparatele respiratorii VFlex se extind și se flexează în timp ce respirați, lucrați și vorbiți. Marginile de poziționare, clema nazala reglabila pentru nas și optiunea in două dimensiuni diferite ajută la obținerea unei potriviri personalizate pentru o gamă largă de fețe.

   Vizualizați produsele


  Masti respiratorii pentru aplicatii specializate

  • Masti respiratorii pentru sudura
   Masti respiratorii pentru sudura

   Mastile 3M 9925 și 9928 au fost concepute special pentru aplicații de sudură pentru a asigura protecția împotriva ozon-ului și a gazelor de sudură, plus înlăturarea mirosurilor organice neplăcute
   Ele oferă protecție respiratorie usoară, eficientă, confortabilă și igienică împotriva pulberilor, fumului de metal și rezistă la colmatare pentru utilizarea extinsă împotrivă fumului de sudură. Supapa de expiratie 3M™ Cool Flow™ reduce căldura, în special în condiții de lucru cu umiditate ridicată.

   Vizualizați produsele

  • Masti respiratorii impotriva mirosurilor
   Masti respiratorii impotriva mirosurilor

   Mastile respiratorii impotriva mirosurilor au fost create pentru a oferi protecție respiratorie usoară, eficientă, confortabilă și igienică pentru anumite medii de lucru, de la gravarea metalelor pana la sortarea deșeurilor. Aceste masti de respirat speciale care protejează împotriva prafului și aerosolilor prezintă, de asemenea, un strat integrat de carbon activ, oferind protectie impotriva anumitor mirosuri neplăcute (acid fluorhidric, vapori organici sau gaze acide sub VLE).

   Vizualizați produsele


  Video-uri


  Resurse

  • Cum să selectați
   Cum să selectați

   Consultați cei 4 pași pentru protecția respiratorie pentru a afla cum să selectați cel mai potrivit aparat respirator pentru mediul în care lucrați.

   Află mai multe

  • Testarea etanseitatii
   Testarea etanseitatii

   Aparatele de respirat pot oferi protecția asteptată numai dacă se mulează corect, astfel încât testarea etanseitatii fiecărui angajat este critică. Puteți urmări și înțelege elementele de bază ale testării etanseitatii cu ghidul nostru explicativ.

   Află mai multe


  Resurse adiționale

  • Standardul EN 149:2001+A1:2009

   Mastile de unică folosintă 3M™ îndeplinesc cerințele standardului european EN 149: 2001 + A1: 2009 și pot fi utilizate numai împotriva particulelor solide și lichide nevolatile. Produsele sunt clasificate prin eficiența filtrării și performanță maximă totală catre interior (FFP1, FFP2 și FFP3), de asemenea prin rezistență la utilizare și colmatare.

   Testele de performantă din acest standard includ:

   • Rezistenta la penetrare și testul de incărcare-evaluează performanța de filtrare atunci când este nouă și în timp util
   • Rezistența la respirație-evaluează ușurința respirației (inspiratie si expiratie) prin masca
   • Fuga totala la interior-evaluează penetrarea filtrului, scurgerea supapelor (dacă exista) și, în mod important, scurgerea etanseitatii mastii atunci când este purtată de un grup de oameni diferiți, în timp ce efectuează exerciții de lucru simulate.
   • Rezistența la colmatare-evaluează capacitatea aparatului respirator de a funcționa în mod eficient și asigură protecția respiratorie în medii cu foarte mult praf

   Produsele reutilizabile sunt, de asemenea, supuse unui ciclu de curătare (specificat de producător) și depozitare de 24 de ore pentru a confirma că performanța produsului nu este afectată de reutilizare. Rezistenta la colmatare este o cerintă obligatorie pentru produsele reutilizabile, dar este optională numai pentru produsele de unica folosinta (non-reutilizabile). O copie completă a documentului EN 149: 2001 + A1: 2009 poate fi achizitionată de la organismul național de standardizare.

   Marcaj:
   R = reutilizabil
   NR = nu poate fi refolosit (non-reutilizabil)
   D = Respectă cerințele privind rezistența la colmatare, test cu dolomita


  Măşti de protecţie respiratorie de unică folosinţă de la 3M

  Respirația confortabilă, aerul curat și sigur sunt importante pentru sănătatea lucrătorilor și pentru moralul la locul de muncă. Având în vedere acest lucru, am conceput o gamă largă de aparate respiratorii de unică folosintă 3M™ care utilizează știința pentru a crește confortul și protecția si a imbunatati respiratia.