1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 Rezultate 
Protectie Respiratorie

Protectie Respiratorie

Produse care lucrează la fel de mult ca tine.

Gasiti un produs

 • 3M va ofera cea mai largă gamă de masti respiratorii de unică folosință, masti reutilizabile și echipamente cu ventilatie asistata si aductie de aer comprimat pentru cea mai largă gamă de aplicații industriale și altele, cu performante de neegalat dobandite în cele mai dificile condiții.

 • Sănătatea muncitorilor & Resurse de sigurantă

  Acasa
  Alte produse de sigurantă 3M
  Contacteaza-ne


Alegeți protecția de care aveți nevoie


Resurse

 • Calea catre protectie Metoda in 4 pasi
  Calea catre protectie Metoda in 4 pasi

  Selectarea și specificarea echipamentului adecvat de protecție a respirației poate părea descurajantă cu atât de mulți factori care trebuie luați în considerare. Cu metoda noastră in 4 pași, este ușor să alegeți nivelul corect de protecție și confort.

 • 3M a creat un software dedicat pentru a facilita selecția aparatelor respiratorii 3M și pentru a ajuta la estimarea duratei de viată a filtrelor 3M pentru gaze și vapori

  Accesați paginile tării respective pentru durata de viată a serviciului software

 • Importanța etansării
  Importanța etansării

  Aveți muncitori care poartă măsti respiratorii (cele care se etanseaza pe față), cum ar fi măstile de unică folosintă, semi-masti sau masti complete (inclusiv cele conectate la ventilatie asistata)? Dacă da, trebuie sa verificati etanseitatea pe fata.


Protecție respiratorie de la 3M

Echipamentul de protecție respiratorie (EPR) trebuie să fie atât adecvat cât și potrivit pentru lucrările care urmează să fie întreprinse. Diferite tipuri de EPR-uri oferă niveluri diferite de protecție. Pentru a fi clasificate ca adecvate, nivelurile de protecție selectate trebuie să fie capabile să reducă expunerea la substanțe periculoase la un nivel acceptabil. EPR trebuie să fie, de asemenea, potrivit atât pentru purtători și mediu, când de ex acesta trebuie să se potrivească purtătorului, să fie confortabil de purtat, fie suficient de robust pentru mediul în care acesta va fi folosit și să fie compatibile cu alte EIP.

Există ERP-uri de unică folosintă și reutilizabile. Gama largă de EPR disponibile de la 3M va oferă posibilitatea de a alege nivelul de protecție, confort, stil și de întreținere necesare pentru a lucra în mod eficient și în condiții de sigurantă.