1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 Rezultate 
Protecția ochilor

Protecția ochilor

Creat pentru siguranță, Proiectat pentru stil.

Gasiti un produs

 • Confort, protecție și stil

  Portofoliul produselor 3M Eye Protection promite ochelari de calitate care oferă un echilibru optim de confort, protecție și design. Inginerii noștri au muncit din greu pentru a se asigura că nivelul de confort și stil corespund standardelor de protecție oferite.

 • Sănătatea lucrătorilor & Resurse de sigurantă

  Acasă
  Alte produse de sigurantă 3M
  Contactează-ne

Catalog cu produseVideo-uri


Resurse

 • Test de fixare

  Test de fixare

  Sistemul inovator și unic 3M™ Eyewear Fit System este o metodă simplă în 6 pași, care permite o evaluare măsurată a fixării ochelarilor.

 • Cum funcționează ochiul

  Cum funcționează ochiul

  Ochiul este un organ senzorial uman și este responsabil pentru percepția noastră vizuală. Cele mai importante componente ale ochiului care ne permit să vedem includ corneea, irisul, cristalinul, retina, macula și nervul optic.

 • Legislația

  Legislația

  Aflați mai multe despre legislația europeană și standardele care ne ajută să ne protejăm ochii..


Resurse suplimentare

  Acoperire

  • Scotchgard™ anti-aburire

   Scotchgard™ anti-aburire

   Un tratament premium cu caracteristici excelente anti-aburire. De asemenea, oferă o bună protecție împotriva zgârieturilor. Suprafața anti-aburire 3M™ Scotchgard™ rezistă condensului mai mult decât tratamentele tradiționale, depășind de 5 ori cerințele de marcare "N "din EN166.

  • anti-aburire (anti-condens)

   Anti-aburire (anti-condens)

   Aproape toți ochelarii de protecție 3M™ au un tratament al lentilelor care impiedică formarea de condens (sau aburirea lentilelor).

  • Anti-Zgâriere

   Anti-Zgâriere

   Aproape toți ochelarii de protecție 3M™ au un tratament al lentilelor care impiedică zgârierea lentilei. Acest lucru ajută la prelungirea duratei de utilizare!

  • RAS (Tratament Robust Anti-zgîriere)

   RAS (Tratament Robust Anti-zgîriere)

   Tratamentul RAS oferă rezistență la zgârieturi de până la 5 ori mai mare decât învelișurile tradiționale anti-zgâriere 3M™.


  Protecția ochilor de la 3M

  Ochelarii de protecție și goggles de la 3M asigură o protecție împotriva mai multor pericole la locul de muncă și sunt disponibili cu o selecție tratamente și tipuri de lentile și accesorii.
  Multe dintre ele au caracteristici reglabile și materiale moi pentru a îmbunătăți confortul și pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și forme ale feței. Toate produsele sunt aprobate conform EN166 și sunt marcate CE.

  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română