1. Toate Produsele 3M
3M Romania
3 Rezultate 
 • Sisteme de detectie
 • Soluții de detecție

  Soluții de detecție

  Genial de intuitiv

  3 Rezultate 
  • Sistemele de detecție de la 3M sunt sisteme robuste și fiabile alcătuite din instrumente și sisteme software care detectează, monitorizează, măsoară, evaluează și raportează pericolele pentru securitatea ocupațională și pericole de mediu.

   Profesioniștii în domeniul siguranței și igienei ocupaționale utilizează instrumente de detectție 3M™ pentru dozimetria și detecția zgomotului, măsurarea nivelului sunetului, monitorizarea stresului termic și calitatea aerului interior și monitorizarea mediului.

  • Alte resurse de sănătate și sigurantă pentru angajați

   Acasă
   Alte produse de sigurantă 3M
   Contactează-ne

  • "Pentru a aranja service-ul produselor dvs. de detectare 3M, vă rugăm să sunați la Centrul nostru de Service +44 (0) 1928 532 590 sau să vizualizați"

  Catalog cu produse

  • Dozimetrele de zgomot personale ajută profesioniștii în domeniul siguranței și igienei industriale să monitorizeze eficient expunerea la zgomot și să furnizeze instrumente care să permită lucrătorilor să auto-gestioneze expunerea la zgomot. Sunt disponibile modele cu siguranță intrinsecă și de înregistrare a datelor.

  • Prevenirea stresului termic începe cu măsurarea exactă și analiza căldurii la locul de muncă. Seria de monitoare de stres termic 3M™ QUESTemp™ oferă profesioniștilor din domeniul siguranței echipamentele durabile și ușor de utilizat necesare pentru a măsura și analiza nivelurile de expunere asociate stresului termic.

  • Monitoare de aer
   Monitoare de aer

   Seria EVM de monitoare 3M™ monitorizează atât particulele, cât și calitatea aerului într-un singur instrument compact. Modelul durabil și ușor de utilizat asigură monitorizarea simultană a pericolelor în zonele de lucru.

  • Software de detectie
   Software de detectie

   Gestionarea datelor facilitată! Soft-ul de management al detecției 3M™ DMS facilitează înregistrarea, raportarea, scrierea și analizarea datelor referitoare la igiena ocupatională și la pericolele legate de siguranța mediului la locul de muncă.


  Video-uri


  Resurse

  • Detection Management Software DMS
   Software de management al detecției DMS

   Proiectat pentru dozimetrie, măsurări ale nivelului sunetului, evaluări ale stresului termic și monitorizare a mediului, acest software avansat ajută profesioniștii din domeniul securității.

  • Conservarea auzului
   Conservarea auzului

   Detectarea, protecția și validarea - acum aveți acces ușor la o sursă unică pentru cea mai completă gamă de produse de conservare a auzului.

   Mergeți la produsele pentru protecția auditivă

  • Service si calibrare
   Service si calibrare

   Service-ul nostru 3M & Centrul de calibrare utilizează echipamente calibrate în mod obișnuit la standardele naționale - toate calibrările noastre sunt trasabile.


  Resurse suplimentare

  • De ce instrumentele de detecție 3M™?
   Zgomotul este unul dintre cele mai răspandite pericole de sănătate identificate la locul de muncă. Poate cauza pierderea permanentă a auzului, reducerea concentrației lucrătorilor și inhibarea comunicării, ceea ce poate crește riscul rănirii sau chiar moartea. Detecția este primul pas în identificarea zonelor unde poate fi nevoie de protecție. 3M oferă soluții de monitorizare intuitivă pentru programe eficiente de igienă industrială și de monitorizare a siguranței. Instrumentele de lucru durabile, precise și ușor de utilizat permit raportul și schimbul facil de date. Soluțiile 3M Detection oferă un program complet pentru igiena industrială și monitorizarea siguranței. Aflați despre programul nostru în 3 etape pentru a obține protecția corectă a auzului.

  Produse 3M de detectare de la 3M

  Instrumentele noastre sunt cunoscute a fi produse de detecție robuste și de încredere și sunt utilizate de profesioniștii în domeniul igienei industriale în întreaga lume. Monitoarele de zgomot măsoară nivelurile de zgomot pentru a preveni pierderea auzului. Monitoarele de aer măsoară concentrațiile de particule și gaze pentru a ajuta la prevenirea bolilor asociate. Dispozitivele de monitorizare a stării de căldură măsoară stresul termic din punct de vedere personal și al zonei pentru a preveni bolile asociate.
  Afisare a 1-3 din 3 Produse relevante
  Comparati pana la trei produse:
  Comparati
  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română