1. Toate Produsele 3M
3M Romania

3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3762 Q

Numar de catalog 3762QNumar de identificare produs 3M 62376291324
  • Adezivul agresiv cu aplicare la cald atinge rapid rezistenta la manipulare pentru ambalare si alte aplicatii
  • Timpul mediu de deschidere permite pozitionarea si ajustarea montajului
  • Lipeste in siguranta substraturi dificil de etansat precum suprafete ceruite usor
 Mai multe...
Specificatii
Aspect produs
Pound
Consumer Label
Nu
Greutatea neta (Metric)
10
Heat Resistance
130 Degree Fahrenheit
Industrii
Industria Auto, Constructie, Consumer Goods, Electronica, Furniture, Industria generala, Armata si Guvern, Packaging, Retail, Semnalizare, Vehicule speciale, Transport, Industria lemnului
Latime (metric)
15,9
Lungime (metric)
0,2
Marca
3M™
Metoda de aplicare
Handheld Process, Spray
Open Time
35 Second
Shear Strength
390 Pound-Force Per Square Inch
Solids Weight Percent (Approximate)
100 Percent
Tip Adeziv
Ethylene Vinyl Acetate
Detaliile produsului
  • Adezivul agresiv cu aplicare la cald atinge rapid rezistenta la manipulare pentru ambalare si alte aplicatii
  • Timpul mediu de deschidere permite pozitionarea si ajustarea montajului
  • Lipeste in siguranta substraturi dificil de etansat precum suprafete ceruite usor

Adezivul cu topire la cald 3762 3M™ reprezinta un adeziv economic 100% fabricat din rasina solida cu aplicare rapida. Este proiectat pentru aplicatii de uz universal, precum si pentru etansarea cartonului ondulat si ambalarea generala. Cand este incalzit la punctul sau specific de topire, acest adeziv formeaza un liant fierbinte agresiv, care lipeste in cateva secunde materialele, pentru a asigura productivitate intr-un ritm de lucru alert.

Mentinerea fluxului de productie Adezivul cu topire la cald 3M™ 3762 este formulat sa prinda si sa etanseze rapid pentru a intruni cerintele in mediile de productie de mare volum, cum sunt ambalarea, prelucrarea lemnului si asamblarea. Aceste caracteristici sporesc viteza inchiderii ambalajelor din carton si furnizeaza aderenta la lemn, carton, substraturi ondulate si alte substraturi din fibre. Ofera o rezistenta puternica la forfecare si o rezistenta scazuta la exfoliere, ceea ce inseamna ca ambalajele raman etanse si componentele lipite in majoritatea conditiilor. Economic si sigur Un timp deschis de 30 de secunde, intr-o cusatura de 1/8", este suficient pentru pozitionare si ajustari si sustine productivitatea in ritm alert pentru ambalare, prelucrarea lemnului si aplicatii care implica materiale din fibra. Fabricam acest produs folosind o rasina termoplastica formata 100% din particule solide, de utilizat cu aplicatoarele noastre de topire la cald 3M™. Fiind un compus organic volatil (COV) de volatilitate joasa, acest adeziv produce un miros minim la incalzire si ajuta sustinerea unui mediu de lucru confortabil. Aplicatii recomandate Ambalare generala Recuperaj Reambalare placi aglomerate Puncte de cumparare Lambriuri PVC Puncte de prezentare Prelucrarea lemnului Expozitii comerciale Insertii de spuma Aplicatii mestesugaresti Lipire suprafete ceruite Avantajul topirii la cald Aplicatoarele de adezivi cu topire la cald, care poarta denumirea comuna de „pistoale de lipit” (cu adeziv) sunt uneltele folosite pentru aplicarea adezivilor termoplastici lichefiati si sunt disponibile in versiuni cu temperaturi joase si ridicate. Aplicatoarele de adezivi la temperatura joasa functioneaza la aproximativ 250ºF/ 121ºC si sunt benefice la lipirea materialelor termosensibile, precum componente electronice, materiale plastice si materiale textile. Aplicatoarele la temperatura inalta functioneaza la o temperatura minima de aproximativ 380ºF/ 193ºC. Aplicatorul creeaza un flux de adeziv la alimentarea unui baston de adeziv solidificat in camera de incalzire unde este topit prin folosirea unui element de incalzire cu temperatura fixa. Adezivul topit este apoi extrudat printr-o duza, fie prin presiune pneumatica, un mecanism mecanic cu tragaci sau prin aplicarea de presiune direct pe baston. Duzele se pot schimba pentru distribuirea adezivului in maniera care intruneste diverse cerinte; de la o intindere in fasie lata si subtire pentru etansarea cartonului pana la un strat mai gros si ingust pentru lipirea lemnului, materialelor compozite sau metalelor. Duzele sunt tipic din metal si se infierbanta extrem de mult la utilizare, putand provoca rapid arsuri pe piele. Odata distribuiti din aplicator, adezivii fac priza in general repede, in cele mai multe cazuri in doar cateva secunde. Aplicatoarele cu topire la cald sunt larg utilizate in industrie, mestesuguri, bricolaj si lucrul cu materiale de la hartie si dantela pana la lemn si unele metale.

Присоединяйтесь!
Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.