1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 • 3M™ Banda dublu-deziva 9088-200 19MM X 50M
 • 3M™ Banda dublu-deziva 9088-200 19MM X 50M

  Numar de catalog 9088-200Numar de identificare produs 3M DT908800196
  • Tehnlogie de adeziv fara solventi pentru emisii VOC reduse
  • Aspect al acoperirii puternic uniform si omogen pentru utilizare usoara
  • Prindere initiala excelenta pentru o performanta mai buna
   Mai multe...
  Detaliile produsului

  Banda dublu adeziva de inalta performanta 9088-200 3M™, Noul standard in benzile adezive industriale de uz general. O banda adeziva universala dedicata unei game largi de aplicatii industriale. De la semnalizarea in industria auto si electronica, si pana la fabricarea aparaturii diverse, va puteti baza pe 3M in construirea si protejarea brandului dvs., in conditii optime de lucru.

  Versatilitate cu un anumit scop Banda de performanta inalta cu strat dublu 3M™ 9088-200 — banda de uz general pe care ati asteptat-o. Aceasta banda durabila prezinta o rezistenta inalta la exfoliere si forfecare si rezista la actiunea razelor UV, substante chimice si temperaturi inalte. Prinderea de lunga durata pe care o furnizeaza o face alegerea excelenta pentru standuri de prezentare POP/POS, panouri luminoase, semnalistica, prefabricate metalice, decoratiuni casnice, lipirea de hartie, ambalare si altele. Putere si sustenabilitate Tehnologia inovatoare 3M de adezivi sensibili la presiune (PSA) face ca banda de performanta inalta cu strat dublu 3M™ 9088-200 sa fie banda ideala pentru numeroase aplicatii de lipire a materialelor cu energie de suprafata mica sau mare, in temeiul mostenirii noastre si a angajamentului asumat de a reduce emisiile COV. Aceasta combinatie complementara de putere si sustenabilitate se obtine printr-o procedura de acoperire cu adeziv fara solventi care este benefica pentru mediu, performanta in aplicatii si calculele dumneavoastra financiare finale.

  • Tehnlogie de adeziv fara solventi pentru emisii VOC reduse
  • Aspect al acoperirii puternic uniform si omogen pentru utilizare usoara
  • Prindere initiala excelenta pentru o performanta mai buna
  Specificatii
  Aspect produs
  Rola
  Consumer Label
  Nu
  Culoare
  Transparent
  Industrii
  Appliance, Consumer Goods, Solutii de conversie, Electronica, Industria generala, Packaging, Print, Semnalizare, Transport
  Latime (metric)
  19 mm
  Lungime (metric)
  50 m
  NPVI Mktg
  Da
  Suport primar
  Glassine Paper
  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română