1. Toate Produsele 3M
3M Romania

Fluide Novec

 
12 Rezultate 
 • Fluide Novec
 • Fluide Novec
  12 Rezultate 
  Gasiti un produs 
  • Aplicatii  

  Fluide Novec

  12 Rezultate 
  • Un galon de sticla cu fluid 3M™ Novec™ 7100DL si un pahar Bunsen cu fluid Novec

   Fluide 3M™ Novec™

   Fluidele 3M Novec sunt versatile, neinflamabile, cu proprietati dielectrice excelente utilizate in diferite aplicatii industriale esentiale. Cu proprietati dielectrice excelente si o gama variata de puncte de fierbere, aceste fluide au compatibilitate excelenta cu materialele precum si stabilitate termica.

   Fluidele Novec au un potential scazut de incalzire globala (GWP) si zero potential de afectare a stratului de ozon (ODP), oferind utilizatorilor solutii inovatoare si de incredere care nu necesita un compromis in ceea ce priveste performanta, siguranta si sustenabIlitatea.


  • Prim plan cu implanturi ortopedice intr-o cuva de degresare cu vapori, deasupra bulelor de fluid Novec 73DE

   Solvent de curatare si degresare prin vaporizare

   Fluidele Novec sunt utilizate ca si solventi de curatare, cu o gama de rezistente de curatare, o compatibilitate excelenta cu materialele si proprietati care le recomanda pentru multe aplicatii - fara efecte daunatoare asupra sanatatii sau mediului asa cum se intampla in cazul tricloretilenei (TCE), bromurii de n-propil (nPB) sau a altor produse de curatare obisnuite.

  • Muncitori intr-un depozit de solventi care verifica stocul de chimicale pe un palet mare de plastic

   Solvent de transport si depunere lubrifiant

   Fluidele Novec sunt create pentru a oferi proprietati excelente de solventa atunci cand sunt utilizate pentru formularea si dilutia protectiei, formularea solutiei de curatare chimica industriala, a solutiei pentru depunere lubrifianti Si pentru depunere de silicon.

  • Lichid albastru este turnat de sus intr-un lichid incolor

   Aerosoli

   Crearea aerosolilor de inalta performanta nu presupune compromiterea sigurantei sau a sustenabilitatii. Alegeți fluidele Novec ca solventi pentru rezultate optime. Acesti solventi neinflamabili au o marja mare de siguranta, nu afecteaza stratul de ozon si au potential scazut de incalzire globala, facand posibila crearea de aerosoli eficienti, siguri si sustenabili.

  • Lucratori care verifica componente intr-un laborator

   Transfer termic

   Fie ca ne referim la fabricarea de semiconductoare, fie ca gestioneaza echipamentele electronice esentiale, nevoia de transfer de caldura este un factor comun in tehnologie. Fluidele Novec sunt create pentru a oferi o racire sigura si sustnabila, de inalta performanta pentru semiconductori, industria aerospatiala, industria electronica si alte aplicatii de transfer termic.

  • Filmare cu camera Go Pro a serverelor de date imersate in fluide Novec intr-o aplicatie de racire prin imersiune

   Racire prin imersiune pentru data center

   Data centerele care alimenteaza afacerile si societatea moderna genereaza cantitati enorme de caldura si consuma o mare cantitate de energie electrica, incercand doar sa mentina racirea serverelor. Folosind racirea prin imersiune - prin care echipamentele electronice sunt scufundate direct in lichide neconductive - ajuta la simplificarea modului de racire a data centerului, se economisește spatiu si se pot reduce costurile cu energia cu pana la 97%.

  • Stropi de apa pe fundal albastru

   Racire prin imersiune pentru electronice de putere

   Electronicele de putere revolutioneaza metodele pe care le folosim si modul in care generam electricitate, de la vehiculele electrice, trenurile de mare viteza si terasiere pana la morile de vant, lifturi si pompele submarine de petrol. Fluidele Novec pot ajuta la deblocarea intregului lor potential prin noua tehnologie de racire prin imersiune.


  Afisare a 1-12 din 12 Produse relevante
  Comparati pana la trei produse:
  Comparati
  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română