1. Toate Produsele 3M
3M Romania

Fluide de acoperire Novec

 
6 Rezultate 
 • Fluide de acoperire Novec
 • Fluide de acoperire Novec
  6 Rezultate 
  Gasiti un produs 
  • Seria produselor  

  Fluide de acoperire Novec

  6 Rezultate 
  • Mana cu manusa care tine un PCB, acoperit cu fluid de acoperire 3M™ Novec™ detectabil UV, pulverizat cu apa pentru a evidentierea caracterului hidrofug

   Fluide de acoperire 3M™ Novec™

   Fluidele de acoperire 3M Novec ofera protectie pentru dispozitivele electronice sensibile, atat in ​​interiorul cat si in exteriorul dispozitivelor, fara a afecta siguranta lucratorilor sau mediul inconjurator. Fie ca sunteti in cautarea unei protectii impotriva umiditatii si a coroziunii pentru plăcile cu circuite imprimate (PCB-uri) si componentele electronice, sau pentru proprietatile de curatare si rezistenta la murdarie pentru ecrane, fluidele de acoperire Novec sunt raspunsul pentru aplicatia dvs. Obtineti o performanta mai mare cu vascozitate scazuta utilizand fluidele Novec.


  • PCB acoperit cu fluid 3M™ Novec™ care respinge picaturile de apa

   Protectia componentelor dispozitivelor

   Fluidele de acoperire foarte subtiri Novec protejeaza componentele din interiorul dispozitivelor electronice impotriva umiditatii, a apei, a sari, care pot determina coroziune si probleme de functionalitate. Sunt usor de aplicat; se usuca in cateva secunde; pot fi aplicate folosind metode de pulverizare, impregnare, periere sau aplicare cu seringa; si pot determina costuri totale de achizitie mai scazute.

  • Maine care folosesc un telefon cu touch screen

   Ecranul dispozitivelor si protectia sticlei

   Protectia eficienta a ecranului si a altor suprafete de sticla sau care imita sticla ajuta echipamentele electronice sa arate bine si sa functioneze corespunzator. Fluidele de acoperire Novec asigura monitoarelor usurinta in curatare, proprietati anti-murdarie si sunt usor de aplicat.


  Resurse

  Afisare a 1-6 din 6 Produse relevante
  Comparati pana la trei produse:
  Comparati
  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română