1. Toate Produsele 3M
3M Romania

Ionomeri de sticla

 
0 Rezultate 
Ionomeri de sticla
0 Rezultate 
Gasiti un produs

Ionomeri de sticla

0 Rezultate 
webLoaded = "false" Loadclientside=No
Material de restaurare din ionomer de sticlă 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™
Plasați. Sculptați. Zâmbiți!

Vă prezentăm un material de restaurare din ionomer de sticlă care este ușor de plasat într-o singură etapă. Aflați modul în care cabinetul dumneavoastră poate beneficia de pe urma acestuia!

URMĂRIȚI VIDEOCLIPUL

Vă prezentăm materialul de restaurare din ionomer de sticlă 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™

Respectați-vă programul zilnic cu ajutorul unui număr mai mic de pași pentru o restaurare de excepție.

 • Neliniște, foială... cunoașteți semnele. Indiferent dacă sunt tineri sau bătrâni, pacienților le poate fi greu să stea nemișcați și tratamentul acestora poate deveni o cursă contra cronometru. Acum, cel mai recent material de restaurare din ionomer de sticlă vă poate ajuta să eliminați nu doar câteva secunde prețioase, ci etape întregi din procedura dumneavoastră - și să îi eliberați mai repede pe pacienți din scaun.

  Cel mai nou membru al familiei noastre de ionomeri de sticlă, materialul de restaurare din ionomer de sticlă 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ este un material autopolimerizabil, cu plasare într-o singură etapă, proiectat pentru a vă ajuta să terminați mai rapid. Nu este necesar să efectuați etapele de condiționare, acoperire sau fotopolimerizare care vă pot încetini procedura. Caracterul adeziv redus și caracteristicile excelente de manevrare ale materialului de restaurare Ketac Universal Aplicap fac ca acesta să fie ușor de plasat și de sculptat. Suficient de puternic pentru a fi utilizat într-o varietate de indicații, inclusiv restaurări restricționate de clasa I și clasa II supuse la solicitare, materialul de restaurare Ketac Universal Aplicap este, de asemenea, versatil, pentru o gamă largă de indicații și grupuri de pacienți - copii, persoane în vârstă și, de asemenea, adolescenți veșnic ocupați. În plus, acesta eliberează continuu fluor timp de 2 ani, pentru a ajuta la protecția pacienților dumneavoastră în timp

  Descărcați broșura noastră pentru a vedea modul în care materialul de restaurare Ketac Universal Aplicap vă poate ajuta să vă eficientizați procedura. Reduceți timpul petrecut în scaun. Și respectați-vă programul zilnic.

  Broșură: Materialul de restaurare din ionomer de sticlă 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™ (PDF, 914 KB)

  *Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare pentru mai multe informații


 • Cronometru

  Viteză

  Conceput pentru plasarea într-un singur pas, materialul de restaurare Ketac Universal Aplicap necesită doar 4 pași după pregătirea cavității - ceea ce permite o procedură mai rapidă și mai simplă.

 • Comparație a puterii

  Putere

  Materialul de restaurare Ketac Universal Aplicap vă oferă o putere de compresiune mai ridicată și o duritate mai mare a suprafeței decât mai mulți ionomeri de sticlă concurenți care necesită o acoperire.¹

  1. Sursa: Fișa tehnică a materialului de restaurare din ionomer de sticlă 3M™ Ketac™ Universal Aplicap™

 • Manevrare

  Manevrare

  Materialul de restaurare Ketac Universal Aplicap se lipește de cavitate în timp ce o umpleți, însă nu se lipește de instrumentele stomatologice, fiind mai ușor de plasat și sculptat


Produse deosebite

Descărcați ghidul de soluții privind ionomerii de sticlă 3M (PDF, 905 KB)

Vă oferim o familie completă de ionomeri de sticlă, inclusiv materiale de restaurare convenționale și modificate cu rășini. Descărcați ghidul nostru de selecție, pentru a vă ajuta să determinați care este produsul optim pentru cabinetul dumneavoastră.
Afisare a 0-1 din 0 Produse relevante
Comparati pana la trei produse:
Comparati
  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română