1. Toate Produsele 3M
3M Romania
0 Rezultate 
0 Rezultate 
Gasiti un produs

0 Rezultate 
Sisteme de prindere demontabile 3M

Solutii pentru Fixare Durabila

Pentru mii de deschideri usoare si inchideri securizate, sistemele de asamblare demontabile 3M™ Hook & Loop ofera rezistenta industriala si versatilitate.

Intreaba un Expert 3M

3M™ Hook & Loop


Sistem de prindere demontabil 3M™ Hook & Loop cu rezistenta industriala

 • Chiar si dupa deschideri si inchideri frecvente, sistemele de prindere 3M ™ Hook & Loop isi fac treaba. Avand sistemul de prindere tip arici, acestea asigura o inchidere sigura si o desfacere usoara. Ele sunt disponibile intr-o varietate de culori si cu proprietati specializate, cum ar fi rezistenta la flacara si aplicare prin coasere. Sistemele noastre de prindere ofera o flexibilitate sporita a design-ului, o asamblare mai rapida a produsului, o suprafata exterioara mai fina si mai curata si o performanta imbunatatita a produsului in foarte multe aplicatii. Disponibile cu suport adeziv 3M, ele pot lipi mai multe suprafete diferite, inclusiv substraturi cu energie superficiala redusa, cum ar fi polietilena si polipropilena.


Conecteaza-te cu noi
Suntem aici pentru a te ajuta.

Aveti nevoie sa identificati produsul corect destinat proiectului sau aplicatiei dumneavoastra? Contactati-ne in cazul in care va sunt necesare informatii tehnice despre produs, sfaturi cu privire la aplicatia dumneavoastra sau daca intentionati sa colaborati cu un specialist tehnic 3M. Ne puteti suna la numarul de telefon +40 21 202 8000.


Ai nevoie de mai multe informatii?

Afisare a 0-1 din 0 Produse relevante
Comparati pana la trei produse:
Comparati
  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română