1. Toate Produsele 3M
3M Romania
36 Rezultate 
36 Rezultate 
Gasiti un produs 
 • Industrii  
  • + Mai multe
 • Tip de adeziv  

36 Rezultate 
Banda 3M™ VHB™ a contribuit la design-ul atractiv al salii de concert Walt Disney.
Rezistenta unor nituri, simplitatea unei benzi

Cand a fost necesara imbinarea panourilor, de aproximativ 65 kg, pentru impresionanta sala de concert Walt Disney, renumitul arhitect Frank Gehry nu a folosit suruburi, nituri sau sudura. Alegerea sa a fost banda 3M™ VHB™.

Intreaba un expert 3M

Benzile 3M™ VHB™


Viseaza. Proiecteaza. Livreaza.

 • Benzile 3M™ VHB™ aduc la viata cele mai inovative concepte - de la proiect la productie

  Cu ajutorul imaginatiei suntem capabili de inventii si design-uri impresionante. Dar executia trebuie sa fie la fel de buna ca ideea. Elimina barierele dintre tine si imaginea perfecta a produsului finit alegand un dispozitiv de fixare extrem de puternic, conceput pentru a nu fi observat.

  Ce este banda 3M™ VHB™?

  Cu banda 3M™ VHB™ poti mentine continuitatea caracteristicilor schitei si in practica, eliminand dispozitivele de fixare vizibile, care atrag atentia, precum suruburile si bolturile. Aceste benzi dublu adezive acrilice cu rezistenta inalta permit obtinerea rapida si usoara a unor imbinari de lunga durata, care isi maresc rezistenta odata cu trecerea timpului. Datorita capacitatii de a adera pe o gama larga de materiale,inclusiv aluminiu, otel, sticla, plastic, precum si pe suprafete vopsite in camp electrostatic, ele ofera solutii de lipire elastica in aproape orice aplicatie dorita.


Conecteaza-te cu noi
Suntem aici pentru a te ajuta.

Aveti nevoie sa identificati produsul corect destinat proiectului sau aplicatiei dumneavoastra? Contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de informatii tehnice despre produs, de sfaturi cu privire la aplicatia respectiva sau daca intentionati sa colaborati cu un specialist tehnic 3M.


 • Rezistenta nu a aratat nicicand mai bine
  Rezistenta nu a aratat nicicand mai bine

  Benzile 3M™ VHB™ nu numai ca pot inlocui dispozitivele de fixare traditionale in aplicatii care presupun solicitari mecanice mari, ci ofera un aspect estetic mult mai curat. Se poate observa cum acestea asigura durabilitate si un aspect modern pentru rulotele personalizate.

 • Asamblare Superioara intr-o Fractiune de Secunda
  Asamblare superioara intr-o fractiune de secunda

  Aplicarea benzii este intuitiva, nefiind nevoie de o calificare profesionala, ca in cazul sudurii sau nituirii. Mai mult decat atat, benzile 3M™ VHB™ asigura lipirea in momentul contactului, eliminand procesele de uscare, finisare, curatare, asociate cu utilizarea adezivilor lichizi.


Benzi 3M VHB pentru Prelucrarea Metalelor
Industria Prelucratoare a Metalelor

Creste productivitatea pe podeaua de imbinare cu o banda adeziva eficienta.. Comparativ cu nituirea si sudarea, benzile 3M ™ VHB ™ se adapteaza usor si nu necesita finisare. O lipire de lunga durata se realizeaza rapid si simplu, prin aplicarea unei benzi.

Vizualizati produsele pentru Prelucrarea Metalelor
Benzi 3M VHB pentru Industria Transporturilor
Industria Transporturilor

Proiectate pentru o suprafata neteda si o utilizare durabila, benzile 3M™ VHB™ rezista la temperaturi extreme (cald/frig), la vibratii, la umezeala si la lumina UV, intalnite in camp deschis. Spre deosebire de nituri si suruburi, ele ofera o bariera etansanta impotriva intemperiilor atmosferice.

Vizualizati Produsele pentru Industria Transporturilor
Benzile 3M VHB pentru Semnalistica

Semnalistica

In cazul in care nu mai folositi suruburi si nituri, design-ul dumneavoastra va straluci cu adevarat. Benzile 3M™ VHB™ permit o lipire aproape invizibila si obtinerea unui indicator care sigur va atrage atentia.

Vizualizati Produsele pentru Semnalistica
Benzile 3M VHB pentru Constructii Industriale
Constructii

Cand este necesara lipirea panourilor exterioare in cazul cladirilor cu fatade inalte, precum aeroportul O'Hare din Chicago sau sala de concert Walt Disney, arhitectii au incredere in benzile 3M™ VHB™. Acestea permit aderarea unui substrat la celalalt in timp ce distribuie solicitarile mecanice pe intreaga lungime a legaturii create.

Vizualizati Produsele pentru Constructii
Benzile 3M VHB pentru Productia de Electronice
Electronice

Benzile 3M™ VHB™ prezinta o flexibilitate excelenta datorita design-ului de inalta calitate, indeplinind totodata standardele industriei electronice. Aceste benzi sunt folosite pentru a lipi orice tip de material, de la ecrane HD de televizor pana la sisteme de navigatie navala, etansand impotriva umezelii.

Vizualizati Produsele pentru Productia de Electronice

Vezi benzile 3M™ VHB™ in actiune

 • Flexibilitatea design-ului: eliminarea dispozitivelor de fixare pentru posibilitati infinite
  Flexibilitatea design-ului: eliminarea dispozitivelor de fixare pentru posibilitati infinite
 • Durabilitatea: Benzile 3M sunt testate in cele mai dure medii
  Durabilitatea: Benzile 3M sunt testate in cele mai dure medii
 • Etansare: De ce doar sa lipesti cand poti lipi si etansa dintr-un singur pas?
  Etansare: De ce doar sa lipesti cand poti lipi si etansa dintr-un singur pas?
 • Rezistenta: O lipire puternica este numai inceputul
  Rezistenta: O lipire puternica este numai inceputul
 • Testimoniale: Angajamentul 3M pentru suportul acordat clientilor
  Testimoniale: Angajamentul 3M pentru suportul acordat clientilor
 • Testimoniale: Banda 3M™ VHB™ infrunta o tornada
  Testimoniale: Banda 3M™ VHB™ infrunta o tornada
 • Testimoniale: Asigura o estetica moderna, ingrijita, precisa
  Testimoniale: Asigura o estetica moderna, ingrijita, precisa
 • Testimoniale: Usurinta utilizarii presupune economisirea timpului si efortului depus
  Testimoniale: Usurinta utilizarii presupune economisirea timpului si efortului depus

Ai nevoie de mai multe informatii?

Intreaba un expert 3M

 • Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre. Va rugam sa completati formularul de mai jos daca aveti intrebari sau comentarii legate de produsele noastre sau doriti sa primiti informatii specifice despre utilizarea lor.


  Disclaimer: Formularul de contact pentru 3M Industrial nu este destinat persoanelor fizice. Ne rezervam dreptul de a respinge orice solicitare care nu se incadreaza in domeniul productiei industriale. In urma completarii formularului va vom contacta pentru a valida solicitarea. Daca sunteti distribuitor 3M va rugam sa contactati agentii de vanzari 3M.


  Toate campurile sunt obligatorii.

 •  
 • Prin bifarea acestei casute imi exprim acordul de a primi newslettere, reclame, studii si informatii despre promotii si oferte de la 3M Romania si companiile partenere prin e-mail, posta, newslettere, telefon, etc. (conform acestor reguli). Am luat la cunostinta ca datele mele personale vor fi procesate de 3M Romania si companiile partenere in conformitate cu politica de confidentialitate si transferate, stocate si/sau procesate de 3M si partenerii sai in numele 3M, in tari din afara Uniunii Europene dar intotdeauna sub strictul angajament al confidentialitatii si securitatii.

 • Intreaba un expert 3M

Va multumim ca ati contactat 3M.

Prioritatea noastra este sa va contactam in 24 de ore. Anumite intrebari pot necesita mai mult timp pentru a primi un raspuns adecvat.

Ne cerem scuze...

O eroare a aparut in timpul transmiterii. Va rugam sa incercati mai tarziu.

Afisare a 1-24 din 36 Produse relevante
Comparati pana la trei produse:
Comparati
Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
Schimbati locatia
România - română