1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 Rezultate 
 • Masti reutilizabile pentru protectie respiratorie
 • Măşti de protecţie respiratorie reutilizabile

  Măşti de protecţie respiratorie reutilizabile

  Confortabile, sigure, de incredere

  • Gama noastră de măşti de protecţie respiratorie reutilizabile 3M oferă calitate exceptională și eficienta in cost atunci când vă protejează lucrătorii împotriva gazelor industriale, a vaporilor și a particulelor.

   Aceste măsti nu numai ca protejează, dar sunt confortabile și ușor de utilizat.

  • Alte resurse de sănătate și sigurantă pentru angajați

   Acasa
   Alte produse de sigurantă 3M
   Contactează-ne

  • Mască completa de protecţie respiratorie 3M™ Seria 6000

   Mască completa de protecţie respiratorie 3M™ Seria 6000

   Simplu de utilizat și confortabil de purtat. Durabilitate sporita, usor de pastrat si curatat. Supapa de expiratie ofera un confort sporit. Disponibile în trei dimensiuni, toate măstile au sistemul de conectare 3M™ tip baioneta care permite atasarea unei game largi de filtre pereche ușoare, pentru a proteja împotriva gazelor, a vaporilor și a particulelor în funcție de nevoile dvs. individuale.

   Vizualizați produsele

  • Mască completa de protecţie respiratorie 3M ™ Seria 7907S

   Mască completa de protecţie respiratorie 3M™ Seria 7907S

   Utilizați masca completa reutilizabilă 3M™ 7907S pentru a oferi durabilitate și sigurantă pentru sarcini exigențe care necesită protecție pentru fată. Caracteristicile măștii respiratorii includ șase curele de prindere, vizor rezistent la zgârieturi și impact si forma foarte durabilă.  • Semi-Mască respiratorie fara intretinere 3M ™ seria 4000

   Semi-Mască respiratorie fara intretinere 3M™ seria 4000

   Nu este nevoie de asamblarea sau întreținerea pieselor, acest aparat respirator simplu, ușor și bine echilibrat oferă protecția respiratorie fiabilă împotriva gazelor, vaporilor și particulelor care se găsesc de obicei într-o varietate de industrii. O tehnologie unică de carbon activ permite aparatului respirator să se fixeze aproape de fată și să se potrivească bine sub multe alte tipuri de echipament de protecție, oferind un câmp de vizibilitate mare și confort ridicat.

   Vizualizați produsele

  • Semi-Mască respiratorie 3M ™ seria 6500

   Semi-Mască respiratorie 3M™ seria 6500

   Proiectat și conceput pentru medii de lucru dure. Rămaneti productivi și protejați-Seria 6500 oferă durabilitate și stabilitate cu o structură siliconică fermă, ușor texturată și o construcție puternică a formei. Există două versiuni ale Seriei 6500-seria 6500QL cu mecanismul Quick Latch și seria 6500 (Standard). Ambele versiuni sunt disponibile în trei dimensiuni.

   Vizualizați produsele

  • Semi-Mască respiratorie 3M ™ seria 6000

   Semi-Mască respiratorie 3M™ seria 6000

   Economică, întreținere usoara, ușor de manevrat. Disponibile în trei dimensiuni, toate măstile au sistemul de conectare 3M™ tip baioneta care permite atasarea unei game largi de filtre pereche pentru a proteja împotriva gazelor, vaporilor și particulelor în funcție de nevoile dvs. individuale. Semi-Măștile respiratorii Seria 6000 pot fi utilizate cu sistemele de aductie de aer comprimat de la 3M™ pentru sporirea confortului și flexibilitătii.

   Vezi mai multe produse

  • Semi-Mască respiratorie 3M™ seria 7500

   Semi-Mască respiratorie 3M™ seria 7500

   Semi-Măștile din Seria 7500 de la 3M au stabilit un nou standard în confort. Această mască a fost concepută avand purtătorul în minte. Suprafața sa de etanșare moale, impreună cu supapa 3M™ Cool Flow™, imbunătăteste confortul și fixarea pe față. Rezistența redusa la respirație ajută la minimizarea acumulării de căldură în mască și măreste confortul.

   Vizualizați mai multe produse


  Filtre de particule

  Filtre aerosoli (de exemplu, praf, ceată, fum, particule biologice etc.). Unele filtre au, de asemenea, capacităti la nivel de gaze și vapori.

  Filtre pentru gaze/vapori

  Filtreaza doar gaze și vapori. Există diferite tipuri de cartușe pentru diferite tipuri de gaze și vapori

  Video-uri


  Resurse

  • Soft-ul Select and Service Life pentru masti respiratorii

   3M vă poate oferi asistentă în alegerea aparatului respirator adecvat și estimarea duratei de viată a filtrelor respiratorii 3M™

   Accesați paginile pentru fiecare țară pentru soft-ul Select and Serice Life

  • Îngrijire și întreținere

   Îngrijire și întreținere

   Echipamentul respirator reutilizabil 3M necesită verificări și întreținere periodice pentru a asigura performanțe optime și protecție pentru purtător. Aflați cum să vă verificați și să vă mențineți aparatul respirator.

  • 4 pași pentru protecție

   4 pași pentru protecție

   La 3M, știm că procesul de selectare al măștiilor respiratorii poate fi dificil. Cu ajutorul metodei noastre flexibile in 4 pasi, îl impartim in etape simple


  Resurse suplimentare

  • Marcaj de culoare al filtrelor

   Alb-Protecție impotriva particulelor
   Maro-Protecție impotriva vaporilor organici
   Gri-Protecție impotriva vaporilor anorganici
   Galben-Protecție impotriva gazelor acide
   Verde-Protecție impotriva Amoniacului și derivati
  • Este important să vă schimbați filtrele de gaze și vapori la momentul potrivit; Utilizarea filtrului pentru mai mult timp poate duce la patrunderea spontană a gazelor in masca. Durata de viată este termenul utilizat pentru a descrie cât timp poate fi folosit un set de filtre înainte de a fi nevoie să fie schimbate.

   Conceput pentru a indica durata de viată pe bază expunerii individuale și a modelelor de utilizare respiratorie

   • Un instrument vizual eficient și eficace care vă ajută să determinați când să schimbați filtrele
   • Ajută prin confort psihic și poate contribui la creșterea conformitatii pentru utilizarea măștilor respiratorii și a cerințelor de reglementare din domeniu
   • Aprobate CE ca filtre de vapori organici A1 (6051i) și A2 (6055i) împotriva anumitor gaze si vapori organic PLUS toate caracteristicile pe care le-ați găsi în filtrele standard 3M pentru gaze și vapori
   Află mai multe

  Măşti de protecţie respiratorie reutilizabile de la 3M

  Gama noastră de măşti de protecţie respiratorie reutilizabile 3M oferă calitate exceptională și eficienta in cost atunci când vă protejează lucrătorii împotriva gazelor industriale, a vaporilor și a particulelor.

  3M oferă o linie completă de masti respiratorii reutilizabile pentru a satisface nevoile oricărui mediu de lucru. Mastile reutilizabile, semi-masti sau masti complete, protejează împotriva particulelor și / sau a gazelor și a vaporilor.

  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română