1. Toate Produsele 3M
3M Romania
 Rezultate 
 • Sisteme de presiune pozitiva si aductie de aer
 • Sistemele de protecție respiratorie cu ventilație asistata mecanic si aductie de aer comprimat

  Sistemele de protecție respiratorie cu ventilație asistata mecanic si aductie de aer comprimat

  Design-ul inteligent permite purtătorilor să se concentreze asupra locului de muncă.
  Gasiti un produs
  • Tip produs  
   • + Mai multe

  • Lucrați într-o lume a confortului

   Asigurarea aerului curat pentru respirație este esentială atunci când lucrați în zone unde sunt prezenți contaminanți periculoși. 3M oferă o gamă extinsă și flexibilă de aparate respiratorii industriale mecanizate sau cu aer comprimat, dezvoltate special pentru cele mai dificile medii.

   Aceste sisteme de protecție respiratorie oferă o protecție confortabilă, integrată împotriva riscurilor multiple care asigură și protecție pentru, cap, fată, ochi și auz. Ușurința lor în utilizare poate imbunătăti productivitatea la locul de muncă.

   Consultați ghidul nostru pentru gama de dispozitivele mecanizate si cu aer comprimat..

  • Sănătatea lucrătorilor & Resurse de sigurantă

   Acasă
   Alte produse de sigurantă 3M
   Contactează-ne

  Explorați protecția respiratorie cu ventilație asistata mecanic si aductie de aer comprimat

  Ventilatie asistată vs aducție de aer comprimat. Care sistem?

  • Unități turbo mecanizate

   Sisteme respiratorii mecanizate

   Un sistem respirator cu ventilatie mecanica asistata este un sistem care utilizează un ventilator pentru a furniza aer filtrat într-o varietate de căști și cagule. Acestea permit o mobilitate ridicată.


  • Aducție de aer

   Sistemul cu aducție de aer comprimat

   Sistemele cu aducție de aer comprimat 3M™ sunt proiectate pentru a oferi aer curat muncitorului. Aerul poate fi alimentat de la un compresor de inaltă presiune. 3M oferă mai multe produse care se pot conecta la un sistem de aducție cu aer, inclusiv cagule, căsti, măști complete, semi-măști. Permite mobilitate limitată.


  Dispozitive de respirat cu ventilație asistata mecanic

  • Montare pe centură

   Păstrează greutatea aproape de spatele utilizatorului, reducând efectul de greutate. Unitățile montate pe centură sunt proiectate ergonomic pentru a sta la baza spatelui utilizatorului și pentru a transmite greutatea în cea mai mare parte pe șoldurile utilizatorului, prin centura căptușită confortabil.

   Vizualizați toate produsele

  • Montare pe cap

   Montare pe cap

   Dispozitivul de furnizare a aerului montat pe cap asigură toate caracteristicile aparatelor respiratorii de purificare a aerului montate pe centuri, fără a fi nevoie să purtați unitatea motorizată la talie. Următoarele sisteme sunt ideale pentru minerit, topitorii, turnătorii și prelucrarea metalelor.

   Vizualizați toate produsele

  • Montare pe față

   Montare pe față

   Dispozitivul de furnizare a aerului montat pe față oferă un flux sporit de aer și un confort purtătorului, care pot contribui la creșterea productivității. Produsul este conceput în mod ideal pentru lucrări de reparații și înlăturarea deșeurilor pericuolase

   Vizualizați toate produsele


  Familii de produse

  • 3M™ Versaflo™ TR-600 Unitate cu ventilație asistată

   3M™ Versaflo™ TR-600 Unitate cu ventilație asistată

   Revoluționarul TR-600 atinge noi culmi de performanță cu o baterie litiu-ion, opțiuni de reglare a fluxului de aer și o gamă extinsă de filtre și cartușe aprobate CE pentru a proteja împotriva gazelor/ vaporilor și a particulelor. Proiectat pentru utilizare intensă și îndelungată.

  • 3M™ Versaflo™ TR-300 Unitate cu ventilație asistată

   Unitatea 3M ™ Versaflo ™ TR-300 combină performanța, protecția și funcționalitatea cu design-ul și confortul modern, elegant. Este cheia sistemelor de protecție respiratorie, ușor de utilizat și versatile, pentru mediile cu particule.

   Vizualizați produsul

  • 3M™ Jupiter™ Unitate cu ventilație asistată

   3M™ Jupiter™ Unitate cu ventilație asistată

   Unitatea Jupiter™ este confortabilă, ușor de folosit și oferă protecție împotriva particulelor, gazelor sau vaporilor sau combinat împotriva acestor contaminanți în funcție de tipul de filtre utilizate


  • Airstream AS-300 Cască cu ventilație asistată

   Airstream AS-300 Cască cu ventilație asistată

   Sistemul 3M™ Airstream este un aparat respirator cu aer comprimat, montat pe cască, în care motorul suflantei și componentele filtrului sunt integrate în cască. Casca este alimentată de o baterie ușoară cu centură.

  • Powerflow 7900PF Mască cu ventilație asistată

   Powerflow 7900PF Mască cu ventilație asistată

   Sistemul 3M™ Powerflow™ 7900PF combină masca completă cu dispozitivul 3M™ Powerflow Powered Air Turbo pentru a forma un sistem mecanizt, care oferă protecție respiratorie împotriva particulelor solide și lichide.


  Sistemul cu aducție de aer comprimat


  • 3M™ S-200 + Sistemul de aducție cu aer

   3M™ S-200 + Sistemul de aducție cu aer

   Sistemul respirator 3M™ S-200 + este un sistem respirator confortabil și versatil. Poate fi folosit ca sistem respiratoriu standard cu furtunuri sau în mod dual împreună cu filtre atunci când alimentarea cu aer este deconectată.

  • 3M™ Aircare™ Unități de filtrare

   3M™ Aircare™ Unități de filtrare

   Unitațile Aircare™ pot fi combinate cu toate sistemele respiratorii cu aducție de aer de la 3M™. Sistemul de filtrare în trei trepte furnizează aer de cea mai înaltă calitate către dispozitivul de respirat prin îndepărtarea aerosolilor de apă și ulei, a particulelor și a mirosurilor din aerul comprimat furnizat de instalație.


  Căști

  • Căști din seria M 3M™ Versaflo™

   Căști din seria M 3M™ Versaflo™

   Casca este ușoară, compactă și ușor de întreținut, ajutând în același timp să ofere utilizatorului o protecție împotriva unei game largi de pericole. Căștile din seria M oferă o protecție sigură și un confort excepțional.

    

    

  • Cagule din seria S 3M™ Versaflo™

   Cagule din seria S 3M™ Versaflo™

   Este conceput pentru profilul capului purtătorului pentru un aspect mai aerodinamic și oferă un flux direct de aer confortabil catre zona capului.

  • Scuturi pentru sudură 3M™ Seria HT-600

   O gamă de vizoare pentru sudură este disponibilă pentru utilizarea împreună cu unitățile de aer 3M™ Versaflo™ și regulatoarele de aer comprimat pentru a crește nivelul confortului și productivitătii sudorului.

   Vizualizați toate produsele

  Video-uri


  Resurse

  • Sistemul respirator Versaflo

   Sistemele respiratorii 3M™ Versaflo™ reprezintă un efort enorm al 3M pentru realizarea a trei obiective majore:
   - Simplifica procesul de selecție a echipamentelor.
   - Crește versatilitatea sistemului.
   - Îmbunătăți confortul utilizatorilor în orice moment.

   Accesați Ghidul de selecție

  • Protejați-vă investiția

   Protejați-vă investiția

   Unele echipamente 3M necesită verificări și întreținere periodice pentru a asigura performanțe și protecție optime pentru purtător. Pe lângă reducerea potențială a nivelului de protecție, întreținerea necorespunzătoare poate reduce durata de viață efectivă a echipamentului, ceea ce duce la costul suplimentar de înlocuire.

  • Metoda în 4 pași

   4 pași către protecție

   Alegerea protecției adecvate a respirației pentru cerințele dvs. poate părea o sarcină dificilă. Faceți-o mai simplă utilizând procesul nostru simplu în 4 etape și descoperiți protecția potrivită pentru dvs. și lucrătorii dvs.


  Resurse adiționale

  • De ce soluțiile 3M de protecție respiratorie cu furnizare de aer?

   Lucrați într-o lume a confortului


   3M oferă o gamă extinsă și flexibilă de aparate respiratorii industriale cu ventilație asistată și aer comprimat pentru o gamă largă de medii, aplicații și pericole


   Aceste sisteme de protecție respiratorie oferă o protecție confortabilă, integrată împotriva pericolelor multiple care asigură și protecția capului, a feței, a ochilor și a auzului. Ușurința lor în utilizare poate imbunătăti productivitatea la locul de muncă.

   Ce

   1. Casca este conectată la o unitate turbo cu aer; sau
   2. Casca este conectata printr-un regulator la o sursă externă de aer comprimat de calitate respirabilă
   3. Deseori include și alte protecții împotriva riscurilor de exemplu pentru ochi, cap, auz.

   De ce
   Confort, conformitate și protecție

   1. Debit de aer revigorant și rezistența la respirație redusă
   2. Protecție integrată, combinată
   3. Poate oferi protecție respiratorie și pentru cap, față, ochi, auz, umeri
   4. Factor mare de protecție respiratorie

  • Sisteme modulare

   Sistemul respirator modular este o abordare a sistemelor de protecție a muncitorilor bazate pe componente confortabile.
   Toate căștile modulare, dispozitivele de livrare a aerului și tuburile de respirație sunt compatibile unele cu cealalte. Utilizatorii pot să combine și să potrivească piesele atunci când se miscă dintr-un mediu în altul sau dintr-o aplicație în alta.
   Este cea mai mare flexibilitate pentru manipularea mediilor de schimbare ale utilizatorilor.


   Sisteme individuale

   Sistemele respiratorii individuale pot fi utilizate în diverse aplicații la locul de muncă. Acestea includ aparate respiratorii cu protecție integrată pentru ochi, și regulatoarele de aer cu conectare la semi-măști și măști complete.


  Aparate respiratorii mecanizate de la 3M

  3M oferă o gamă extinsă și flexibilă de sisteme respiratorii cu ventilatie mecanică sau cu aducție de aer comprimat pentru o gamă largă de medii, aplicații și pericole.

  Ambele tipuri de sisteme livrează aerul purtătorului printr-o cască. Căștile suntt concepute pentru a oferi protecție respiratorie și alte caracteristici care să se potrivească mediului și muncii lor. Caracteristicile incorporate în căști rezolvă multe din problemele comune asociate cu acordarea echipamentului individual de protecție (EIP) lucrătorilor.

  Alte site-uri 3M:
  De unde cumparati
  Urmariti-ne
  Marcile listate mai sus sunt marci inregistrate ale 3M.
  Schimbati locatia
  România - română