1. Romania
 2. Informatii Legale
Romania

3M Romania

Informatii legale importante

 

 • Citeste cu atentie acesti Termeni si Conditii de utilizare, inainte de utilizarea acestui website. Accesul tau catre, precum si utilizarea acestui website si a continutului sau, sunt conditionate de acceptarea si respectarea acestor termeni, in totalitate. In cazul in care nu accepti acesti termeni, va trebui sa parasesti website-ul imediat si sa renunti la utilizarea oricaror materiale pe care le-ai obtinut din cadrul acestui website.

 • Alti termeni si conditii care se pot aplica

  Termeni si conditii suplimentare se vor aplica tranzactiilor de business sau oricaror promotii executate sau derulate de 3M, prin intermediul acestui website. Termeni aditionali vor guverna orice servicii de comunicare de informatii, zone de comunicare sau alte facilitati de mesagerie si comunicare, oferite prin intermediul acestui website. Nimic din continutul acestei Pagini de Informatii cu Caracter Legal nu este destinat sa modifice sau sa completeze orice acord dintre dvs. si 3M, aflat in desfasurare in momentul de fata.

  Desi acesti termeni si conditii de utilizare sunt destinati sa se aplice, in general, intregului continut din cadrul 3m.com, acest website poate contine si alte sectiuni particulare de termeni si conditii de utilizare, ai caror termeni trebuie luati in considerare si respectati, deoarece se aplica unor anumite segmente ale acestui website, pentru care au fost si destinati. Anumite segmente ale acestui website sunt dedicate unei audiente din anumite tari specifice, dupa cum este indicat de catre referintele specifice cu privire la tari, in cadrul informatiilor mentionate in sectiunea de header a paginii website-ului (de exemplui, ‘3M United States’, ‘3M United Kingdom’, or ‘3M Australia‘). Termenii si conditiile de utilizare pentru paginile website-ului specifice unei anumite tari se pot accesa din cadrul website-ului 3M specific acelei tari. 3M poate revoca sau modifica orice drept stipulat in cadrul acestei Pagini cu Informatii Legale in orice moment, prin actualizarea acestei pagini.

 • Alte drepturi de proprietate intelectuala

  Va rugam sa luati in considerare faptul ca orice produs, proces sau tehnologie descrisa in materialele din cadrul acestui website pot fi subiectul altor drepturi de proprietate intelectuala, rezervate de 3M, si nu sunt autorizate pentru utilizare, conform acestui document. 3M, logo-ul 3M, Post-it, Scotch, Scoth-Brite, Scotchgard si Thinsulate, precum si majoritatea denumirilor de brand mentionate in cadrul acestui website reprezinta marci inregistrate ale 3M, la nivel gloabal. Marcile inregistrate ce apartin unor entitati terte sunt identificate, acolo unde este posibil acest lucru, si 3M recunoaste drepturile aferente acestora.

 • Utilizatori din Guvernul SUA

  Utilizarea, duplicarea sau divulgarea de catre Guvernul Statelor Unite ale Americii sunt supuse restrictiilor specificate in cadrul normelor DFARS 252.227-7013(c)(1)(ii) asi FAR 52.227-19, precum si in oricare alte regulamente si ordonante care pot fi aplicabile.

 • Raspundere

  INFORMATIILE CONTINUTE IN CADRUL ACESTUI WEBSITE VA SUNT PUSE LA DISPOZITIE "ASA CUM SUNT", DOAR CU SCOP DE INFORMARE INTERNA, FARA NICI O DECLARATIE SAU GARANTIE EXPRIMATA CU PRIVIRE LA ACURATETEA SAU CARACTERUL COMPLET AL INFORMATIILOR, SAU ORICE ALTA GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND ORICE GARANTIE IMPLICITA REFERITOARE LA CALITATE, VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP, SAU CONTRAFACERE. IN NICI UN CAZ 3M NU VA FI FACUTA RASPUNZATOARE, FATA DE ORICE ENTITATE TERTA, CU PRIVIRE LA ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE SAU DERIVATE DIN UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SAU DIN INCREDEREA ACORDATA ORICAREI INFORMATII SAU MATERIAL ACCESAT PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA SAU AL ORICARUI ALT WEBSITE AFLAT IN LEGATURA DE TIP HYPERLINK CU ACESTA, INCLUZAND, DAR FARA A SE LIMITA LA, DAUNE REZULTATE DIN PIERDEREA DE PROFITURI, INTRERUPEREA RELATIILOR COMERCIALE, SAU PIERDERE DE DATE, CHIAR DACA 3M ESTE AVERTIZAT IN MOD EXPRES CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA APARITIEI UNOR ASEMENEA DAUNE, IN CEL MAI EXTINS CADRU PERMIS DE LEGE. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII SI DECLARATII IMPLICITE, PRIN URMARE ESTE POSIBIL CA EXCEPTIILE MENTIONATE MAI SUS SA NU VI SE APLICE.

  Materialul din cadrul acestui website poate contine erori tehnice sau greseli de tipar, iar informatiile pot fi modificate, actualizate sau sterse fara preaviz. 3M poate aduce imbunatatiri si/sau schimbari in cadrul produselor si/sau programelor descrise in acest material, in orice moment. 3M nu garanteaza faptul ca acest website va fi operational in mod neintrerupt sau lipsit de erori, si nici faptul ca erorile vor fi corectate. 3M nu garanteaza faptul ca acest website este compatibil cu computerul sau echipamentul dvs. tehnologic, si nici faptul ca acest website sau serverul aferent acestuia este lipsit de erori sau virusi, viermi informatici sau cai troieni, iar 3M nu este raspunzatoare de nici o dauna pe care o puteti suferi, ca urmare a unor asemenea caracteristici distructive.

  Suplimentar, 3M nu face nici o declaratie si nu ofera nici o garantie cu privire la orice alt website pe care puteti alege sa il accesati, prin intermediul acestui website. Link-urile oferite de 3M catre asemenea website-uri sunt oferite doar ca un avantaj pentru dvs. si nu ar trebui considerate ca implicand faptul ca 3M sustine acele website-uri sau orice alt continut din cadrul acestora.

 • Trimiterea de informatii catre 3M

  Va rugam sa cititi Politica noastra de Confidentialitate, cu privire la informatiile generale. 3M nu doreste sa primeasca informatii confidentiale sau brevetate de la dvs., prin intermediul acestui website, decat in cazul in care detineti un alt acord scris cu 3M, referitor la impartasirea acestui tip de informatii. Orice informatii pe care 3M le primeste prin intermediul acestui website, altele decat informatiile dvs. personale pentru a va putea identifica si care sunt acoperite de Politica de Confidentialitate a 3M, vor fi considerate a fi NE-CONFIDENTIALE. PRIN TRANSMITEREA DE INFORMATII CATRE 3M, PRIN INTERMEDIUL ACESTUI WEBSITE SAU ALTFEL, PRIN INTERMEDIUL MIJLOACELOR ELECTRONICE, FARA UN ACORD SCRIS CU 3M, PRIVITOR LA ASTFEL DE TRANSMITERI DE INFORMATII DIN PARTEA DVS., DVS. INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CA 3M POATE UTILIZA ACESTE INFORMATII IN ORICE SCOP POSIBIL, FARA SA-SI ASUME NICI O OBLIGATIE FATA DE DVS. Daca doriti sa primiti informatii cu privire la modalitatea de a trimite o idee catre 3M, va rugam sa ne contactati prin intermediul paginii "Contactati 3M" si sa solicitati o copie a brosurii "Despre Ideea Ta"