Romania
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre modul in care 3M poate ajuta profesionistii dentari si ortodonti sa imbunatateasca sanatatea orala a pacientilor lor.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre modul in care 3M va poate ajuta sa imbunatatiti ingrijirea pacientului in toate unitatile medicale.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria hartiei si a tiparului.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria alimentara si a bauturilor.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria fortelor de aparare si securitate.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din domeniul imbinarii si asamblarii.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria grea.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria prelucrarii lemnului.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria prelucrarii metalului.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din industria auto de reparatii in caz de coliziuni - aplicatii de vopsire, polisare si finisare.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru siguranta la locul de munca.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru siguranta rutiera.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de produse parafarmaceutice 3M, gamele Futuro™ si Nexcare™.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru Industria Electronica, de la produse electronice pentru Centre de Date si Aparatura Medicala pana la produse de racire si stingere a incendiilor.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din portofoliul de Solutii de protectie a datelor, precum Filtre de Confidentialitate si Folii de protectie.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati 3M din Industria Energetica printr-o gama de produse fiabile si inovatoare.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru intretinere si reparatii cladiri.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru ambarcatiunile marine.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre activitatile, evenimentele si noutatile 3M.

Preferinte de comunicare

Se incarca…

Autentificarea nu a reusit. Va rugam sa incercati din nou.

Abonamentele mele

()
%%email%%

Abonamente care s-ar putea sa va placa…

Preferintele au fost actualizate
Obtineti recomandari de abonare
Ne cerem scuze… In prezent abonamentele nu sunt disponibile. Va rugam sa incercati mai tarziu.
Momentan nu aveti abonamente active
Se incarca…

Ai fost dezabonat de la toate abonamentele 3M

Ai fost dezabonat de la toate comunicarile pe mail de la 3M. Ce am fi putut face pentru a iti imbunatati experienta ?

Se incarca…

Multumim!

aparut o eroare de trimiterii a cererii tale. Te rugam incearca mai tarziu sau Contacteaza-ne daca aceasta continua sa apara. Multumim.

3M trateaza cu seriozitate confidentialitatea datelor tale. 3M si partenerii sai autorizati vor folosi informatiile furnizate de tine in conformitate cu Politica de Confidentialitate pentru a-ti trimite comunicari ce pot include promotii, informatii despre produse si oferte de servicii.

Preferintele dumneavoastra
Obtineti recomandari de abonare
Industrii
  • (OEM & Tier, Auto Care, Collision Repair, Post Factory Installation, Faci..)
  • (Commercial Cleaning, Food Service, Surface Treatment, Gr...)
  • (Access Network, Enterprise Network, Wireless Network, Longha...)
  • (Office, Home Improvements, Decorating, Organizing and Crafts)
Tipuri de newsletter
Se incarca…
Va multumim. Preferintele dumneavoastra au fost actualizate!
Ne cerem scuze…O eroare a aparut in timpul transmiterii. Va rugam sa incercati mai tarziu.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru vehiculele grele.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru design arhitectural.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii pentru organizare si montare, gama Command™.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru taiere, slefuire si finisare suprafete.
Aboneaza-te acum!
Abonati-va pentru a primi cele mai recente informatii despre produse, promotii si noutati din portofoliul de solutii profesionale 3M pentru lipire.