1. Command™
 2. Proiecte
 3. Decorațiune brad de Crăciun din instalație luminoasă
Decorațiune brad de Crăciun din instalație luminoasă

Decorațiune brad de Crăciun din instalație luminoasă

Marca Command™

Vesel şi luminos, acest proiect de bricolaj este o modalitate creativă de a pune în valoare spațiile restrânse. În loc să instalați un brad adevărat de Crăciun, creaţi şi instalaţi o versiune modernă a acestuia pe un perete folosind o instalație de beculețe, cârlige transparente Command™ mini şi cârlige Command™ din categoria uz general. Montaţi luminile într-un model în zig-zag pentru a crea o formă de arbore şi apoi adăugaţi ornamente şi o stea în partea de sus. Acest brad creativ de Crăciun care nu deteriorează suprafețele este uşor de instalat şi simplu de demontat, fără a necesita scule sau cuie. De acest Crăciun, decoraţi cu bucurie folosind produsele marca Command™!


Materiale necesare:

 • Cârlige transparente Command™ mini

  Carlig transparent cu tijă metalică Command™

  -  Decorațiune în formă de stea pentru bradul de Crăciun

  -   Ornamente

  -  Instalație de beculețe

  ATENȚIONARE: Urmaţi toate instrucţiunile de pe ambalajele produselor Command™ pentru curăţarea şi pregătirea adecvată a suprafeţei, amplasarea benzilor adezive şi recomandări privind greutatea maximă suportată de fiecare tip de produs în parte.

 • Cârlige transparente marca Command™

Instrucţiuni:

 • 1. După ce aţi ales un perete pentru montajul bradului creativ de Crăciun creat din instalație luminoasă, curăţaţi suprafaţa peretelui cu alcool izopropilic şi lăsaţi să se usuce.

  Îndepărtaţi folia de protecție inscripționată cu text de culoare neagră de pe benzile adezive Command™ şi aplicaţi-le pe perete, în zig-zag, pentru a da forma de brad. Apăsaţi ferm şi menţineţi apăsat timp de 30 de secunde.

 • Pasul 1
 • 2. Scoateţi foliile de protecție inscripționate cu text de culoare albastră de pe benzile adezive Command™. Aplicați benzile pe cârligele transparente Command™ mini, apăsând ferm şi ţinând apăsat timp de 30 de secunde.

  Aşteptaţi 1 oră, apoi începeţi să aranjaţi instalația luminoasă, începând de sus şi respectând modelul în zig-zag.

 • Pasul 2
 • 3. Repetaţi paşii de la 1 la 3 pentru a monta cârligele Command™. Apoi, după 1 oră, agăţaţi ornamentele pe fiecare cârlig.

 • Pasul 3
 • 4. Montaţi decorațiunea în formă de stea în partea de sus a bradului creativ de Crăciun, pentru a completa ansamblul!

 • Pasul 4

ETICHETE
  Crăciun cârlige_transparente
  Urmăriți marca Command™
  Marca Command este o marcă comercială deținută de 3M.
  Schimbati locatia
  România - română