1. Command™
 2. Proiecte
 3. Peretele galerie din bucătărie
Peretele galerie din bucătărie

Peretele galerie din bucătărie

Creaţi un perete galerie distractiv agăţând pe suprafețe verticale instrumente ușoare de gătit, cum ar fi tocător, tavă pentru copt brioșe sau tigăi. Folosiți produsele Command™ fără grija deteriorării suprafețelor. Uitaţi de cuie, şuruburi sau pioneze, produsele Command™ sunt uşor de aplicat şi de demontat, oferindu-vă libertatea de a decora orice parte a casei. Doar inspirație și libertate de a adapta spațiul așa cum vă doriți!


Materiale necesare:

 • Sisteme tip arici Command™ pentru montarea și susținerea tablourilor

  Cârlige medii transparente Command™

  – Fiți atenti la instrumentele de gătit alese pentru acest decor, astfel încât să nu depășească în total greutatea de 1 kg utilizați trei tocătoare, o tigaie și o tavă pentru copt brioșe. ATENȚIONARE: Aveţi grijă ca tocătoarele să aibă un orificiu de care să poată fi agăţate. În caz contrar, puteţi obţine un orificiu cu ajutorul unui burghiu.

  – Tigaia să nu depăşeasca 1,2 kg - acest proiect utilizează o tigaie

  – Sfoară suficient de groasă, de preferat din sau cu aspect de piele. Sau sfoară utilitară pe care o puteți găsi în magazinele cu profil de bricolaj poate fi de asemenea o alternativă.

  – Accesorii decorative suplimentare - acest proiect utilizează o cutie decorativă uşoară,
     căni decorative, lingură de lemn, prosoape de bucătărie etc.

  ATENȚIONARE: Urmaţi toate instrucţiunile de pe ambalajele produselor Command™ pentru curăţarea şi pregătirea adecvată a suprafeţei, amplasarea benzilor adezive şi recomandări privind greutatea maximă suportată de fiecare tip de produs în parte.

 • Materiale necesare

Instrucţiuni:

 • 1. Adunaţi tocătoare, tigăi şi alte ustensilele de bucătărie pentru a crea un perete galerie personalizat pe teme culinare. Planificaţi aranjamentul prin dispunerea obiectelor pe podea, în faţa peretelui. Curăţaţi suprafaţa peretelui cu alcool izopropilic, ştergeţi uşor şi lăsaţi să se usuce.

 • Pasul 1
 • 2. Adăugați sfoară la fiecare tocător pentru a facilita agăţarea. Pentru această etapă recomandăm utilizarea unei foarfeci pentru a tăia o bucată de sfoară/ curea din piele, de circa 12 cm lungime. Tăiaţi un număr suficient de bucăţi pentru a agăţa fiecare dintre tocătoarele decorative, precum şi ustensile de bucătărie decorative suplimentare. Acest proiect utilizează 5 bucăţi de sfoară de piele.

 • Pasul 2
 • 3. Treceţi sfoara prin orificiul de pe mânerul tocătorului şi legaţi-o cu un nod strâns. Repetaţi pentru fiecare obiect pe care îl veţi agăţa, folosind sforile din piele. Scoateţi cârligele medii transparente Command™ din ambalaj şi separaţi benzile adezive unele de altele.

 • Pasul 3
 • 4. Pentru a lipi primul cârlig, îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text de culoare neagră de pe fiecare bandă şi aplicaţi banda în locul ales pentru montarea cârligului. Apăsaţi ferm pe întreaga lumgime a benzii timp de 30 de secunde. Îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text albastru de pe bandă şi aplicaţi cârligul pe bandă. ATENȚIE: capătul rotunjit al benzii trebuie să rămână accesibil pentru îndepărtare ulterioară. Apăsaţi ferm pe întreaga suprafață a cârligului timp de 30 de secunde. Aşteptaţi o oră, apoi agăţaţi primul tocător de cârlig.

 • Pasul 4
 • 5. Repetaţi paşii 3-4 pentru a agăţa celelalte tocătoare, tigaia, tava pentru copt brioșe şi cutia uşoară de lemn.

  ATENȚIONARE: Greutatea fiecărui obiect agăţat utilizând cârligele medii transparente Command™ nu trebuie să depăşească 0,9 kg.

 • Pasul 5
 • 6. Pentru a agăţa tigaia, scoateţi mai întâi sistemele tip arici Command™ pentru montarea și susținerea tablourilor din ambalaj şi separaţi fiecare bandă. Pentru formarea seturilor, presați benzile două câte două, până auziți "clic". Îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text de culoare verde de pe fiecare bandă şi poziţionaţi un set de benzi pe partea din spate a tigăii. Apăsaţi ferm setul de benzi pe partea din spate a tigăii. Repetaţi procedeul prin adăugarea de seturi suplimentare de benzi, după necesităţi, judecând după greutatea tigăii.

  ATENȚIONARE: Acest proiect utilizează minimum un set de benzi pentru montarea și susținerea tablourilor.

 • Pasul 6
 • 7. Îndepărtaţi folia de protecție inscripționată cu text de culoare verde de pe banda lipită pe spatele tigăii. Poziţionaţi tigaia pe perete şi apăsaţi partea din faţă a acesteia de perete timp de 30 de secunde. Îndepărtaţi tigaia apucând de jos şi trăgând în sus şi în direcția opusă peretelui, în direcţia dumneavoastră. Apăsaţi ferm în toate cele trei direcţii ale benzii timp de 30 de secunde şi aşteptaţi o oră înainte de a remonta tigaia pe perete.

 • Pasul 7
 • 8. Aşezaţi articole decorative de bucătărie complementare în jurul peretelui galerie, pentru a completa decorul.

 • Pasul 8

ETICHETE
  Pagina_principală
  Urmăriți marca Command™
  Marca Command este o marcă comercială deținută de 3M.
  Schimbati locatia
  România - română