1. Command™
 2. Proiecte
 3. Colaj pe perete cu fotografii înrămate
Colaj pe perete cu fotografii înrămate

Colaj pe perete cu fotografii înrămate

Iată o altă succesiune de paşi pentru a crea un colaj pe perete cu fotografii înrămate - un proiect de bricolaj simplu, ideal pentru weekend.


Materiale necesare:

 • Sisteme tip arici Command™ pentru montarea și susținerea tablourilor

  – Bandă de mascare ScotchBlue™

  –Tablouri înrămate

  – Hârtie pretabilă pentru proiectele de lucru manual

  – Foarfecă


  ATENȚIONARE: Urmaţi toate instrucţiunile de pe ambalajele produselor Command™ pentru curăţarea şi pregătirea adecvată a suprafeţei, amplasarea benzilor adezive şi recomandări privind greutatea maximă suportată de fiecare tip de produs în parte.

 • Materiale necesare

Instrucţiuni:

 • 1. Pe podeaua din faţa spaţiului gol de pe perete, aşezaţi ramele în modul în care doriți să fie aplicate pe perete.

  Creaţi şabloane de hârtie pentru fiecare cadru şi decupati după contur. Agăţaţi modelul dorit utilizând banda de mascare ScotchBlue™. Pentru a vă reaminti cu uşurinţă dispunerea ramelor, scrieţi o scurtă descriere a fiecărei imagini pe modelele de hârtie. Faceţi un pas în spate şi admiraţi; recomandăm să vă luați timpul necesar pentru a vă decide asupra formatului final al dispunerii fotografiilor înrămate, înainte de a continua proiectul.

 • Pasul 1
 • 2. Dacă aranjamentul vă satisface, curăţaţi suprafaţa peretelui cu alcool izopropilic de-a lungul fiecărui model decupat din hârtie unde va fi instalată câte o fotografie înrămată. Urmaţi paşii de pregătire a peretelui conform instrucţiunilor de pe ambalajul produselor Command™ - nu sunt necesare produse casnice de curăţat.

  Montaţi sistemele tip arici Command™ pentru montarea și susținerea tablourilor în partea din spate a fiecărei rame. Urmaţi instrucţiunile de pe ambalajul produselor Command™ pentru amplasarea benzilor şi recomandările privind greutatea maximă de susținere. Pentru formarea seturilor, presați benzile două câte două, până auziți "clic". Îndepărtaţi foliile de protecție de pe fiecare ramă, apăsând ferm pentru a vă asigura că adezivul are o priză fermă. Procedaţi astfel pentru toate benzile de pe rame. Apoi, îndepărtaţi folia de protecție pentru a doua latură şi apăsaţi rama pe perete timp de 30 de secunde.

  ATENȚIONARE: Urmaţi toate instrucţiunile de pe ambalajele produselor Command™ pentru curăţarea şi pregătirea adecvată a suprafeţei, amplasarea benzilor adezive şi recomandări privind greutatea maximă suportată de fiecare tip de produs în parte; de exemplu, 2 seturi de sisteme tip arici pentru montarea și susținerea tablourilor pot susţine o greutate de 3,6 kg. În acest exemplu, s-au utilizat sisteme tip arici Command™ pentru montarea și susținerea tablourilor.

 • Pasul 2
 • 3. Îndepărtaţi rama dezlipind-o încet din partea de jos. Apăsaţi ferm pe toate benzile, timp de 30 de secunde.

 • Pasul 3
 • 4. Repetaţi procesul pentru ramele rămase, începând de la tabloul din mijloc, şi urmăriţi modelul planificat anterior Dacă aveţi un partener, îi puteţi cere să verifice dacă pozitionarea ramelor este cea dorită. Lucrul în echipă este întotdeauna mai plăcut și inspirațional!

 • Pasul 4
 • 5. Aşteptaţi o oră pentru a remonta ramele apăsând sistemele de benzi una peste alta până când se aude "clic". Dacă o ramă nu este dreaptă, repoziţionaţi.

 • Pasul 5
montare_și_susținere_tablouri

ETICHETE
  Urmăriți marca Command™
  Marca Command este o marcă comercială deținută de 3M.
  Schimbati locatia
  România - română