1. Command™
 2. Cârlige și benzi dublu adezive pentru montare Command™
mod de utilizare

mod de utilizare

Utilizați la maximum produsele Command™ cu aceste
instrucțiuni și demonstrații simple.


Cârlige cu benzi transparente

Cârligele cu benzi transparente se integrează perfect în peisaj, permițându-vă să arătați ceea ce contează cel mai mult în decorul dumneavoastră.

Aplicare

 • curățați cu

  Benzile transparente funcționează cel mai bine pe suprafețe netede. Curățați suprafața cu alcool izopropilic și ștergând delicat. Nu folosiți soluții de curățat pentru menaj, cum ar fi șervețele sau spray-uri, deoarece acestea pot lăsa pe suprafețe reziduuri alunecoase.

 • separați benzile

  Separați benzile și îndepărtați foliile de protecție inscripționate cu text de culoare neagră. Acum apăsați sistemul tip arici direct pe perete în locul în care vreți să agățați cârligul. Apăsaţi pe întreaga bandă timp de 30 de secunde.

 • îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text de culoare albastră

  La final îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text de culoare albastră și apăsați cârligul ferm pe bandă timp de aproximativ 30 de secunde. Cu cât apăsați mai tare, cu atât mai bine se va lipi adezivul. Așteptați 1 oră înainte de a agăța ceva de cârlig. Acest lucru permite atingerea rezistenței maxime pentru lipirea adezivului. Verificați ambalajul pentru limitele de greutate corecte.

Îndepărtare

 • țineți ușor cârligul pe poziție

  Țineți ușor cârligul pe poziție, evitați presiunea prea fermă pe cârlig și încercați să nu îl apăsați pe perete.

 • nu trageți niciodată banda înspre dumneavoastră

  Nu uitați să nu trageți niciodată banda spre dumneavoastră. Trageți întotdeauna direct în jos, paralel cu suprafața pe care e aplicat carligul, cât puteți de lent.

 • întindeți până la 38 cm

  Întindeți încet banda direct în jos, ținând mâna pe perete pe măsură ce avansați. Continuați să întindeți până la 38 cm până când cârligul se desprinde de pe bandă.

Aveți un cârlig mic dintr-o singură bucată fără o bază?
În caz afirmativ, omiteți pașii următori, dar nu uitați să așteptați 1 oră înainte de agățare.


Sisteme tip arici pentru montarea și susținerea tablourilor

Sistemele tip arici Command™ pentru montarea și susținerea tablourilor accelerează și simplifică procesul de decorare. Un "clic" vă indică faptul că sistemele tip arici pentru montarea și susținerea tablourilor sunt fixate bine și rezistente. Și, mai presus de toate, când sunteți gata să dați jos sau să repoziționați tablourile, se desprind fără a lăsa urme, fără găuri lăsate dacă ați folosi cuie, fără tencuială crăpată sau reziduuri lipicioase.

Aplicare

 • nu folosiți soluții de curățat pentru menaj

  Mai întâi, curățați peretele folosind alcool izopropilic și ștergând delicat. Nu folosiți soluții de curățat pentru menaj, cum ar fi șervețele sau spray-uri, deoarece acestea pot lăsa pe suprafețe reziduuri alunecoase.

 • apăsați două benzi împreună

  Separați benzile. Apăsați două benzi împreună până când fac "clic".

 • îndepărtați una dintre foliile de protecție inscripționate cu text de culoare verde

  Îndepărtați una dintre foliile de protecție inscripționate cu text de culoare verde și apăsați pe ramă. Repetați cu celelalte perechi de benzi, conform ilustrației de mai sus. Așezați perecherea inferioară de benzi la aproximativ 2/3 în jos față de partea superioară a ramei. Verificați ambalajul pentru limitele de greutate corecte.

 • îndepărtați foliile de protecție rămase

  Îndepărtați restul de folii de protecție și apăsați rama pe perete. Apăsați ferm fiecare latură a ramei pe perete timp de 30 de secunde.

 • îndepărtați rama

  Pentru a vă asigura că adezivul va rezista, îndepărtați rama ținând de colțurile de jos și dezlipind rama în sus de pe perete. Nu trageți direct. Acum, apăsați benzile rămase pe perete timp de 30 de secunde. Asigurați-vă că apăsați pe toată lungimea benzii.

 • așteptați 1 oră

  Așteptați 1 oră înainte de a reatașa rama. Aliniați benzile de pe ramă cu benzile de pe perete. Apăsați până când fiecare pereche de benzi face "clic" și se fixează pe perete.

Îndepărtare

 • îndepărtați rama ținând de partea de jos

  Îndepărtați rama ținând de colțurile de jos și dezlipind rama în sus de pe perete. Nu trageți direct.

 • dezlipiți banda

  Nu uitați să nu trageți niciodată benzile spre dumneavoastră sau să le dezlipiți de pe perete. Trageți întotdeauna direct în jos, paralel cu suprafața pe care e aplicat carligul, cât puteți de lent.

 • atunci când îndepărtați banda

  Întindeți încet banda direct în jos, ținând mâna pe perete pe măsură ce avansați. Continuați să întindeți până la 38 cm până când cârligul se desprinde de pe bandă.


Toate celelalte cârlige

Cârligele Command™ sunt disponibile într-o gamă largă de modele pentru a se potrivi cu decorul și stilul dumneavoastră personal. Acestea sunt disponibile, de asemenea, într-o varietate de dimensiuni și rezistă la o greutate surprinzătoare.

Pentru a aplica un cârlig din 2 bucăți

 • mai întâi curățați

  Mai întâi, curățați peretele folosind alcool izopropilic și ștergând delicat. Nu folosiți soluții de curățat pentru menaj, cum ar fi șervețele sau spray-uri, deoarece acestea pot lăsa pe suprafețe reziduuri alunecoase.

 • separați benzile și îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text de culoare roșie.

  Separați benzile și îndepărtați folia de protecție inscripționată cu text de culoare roșie. Apăsați banda pe partea din spate a cârligului.

 • apăsați pe perete

  Acum apăsați ferm cârligul pe perete timp de aproximativ 30 de secunde. Cu cât apăsați mai tare, cu atât mai bine se va lipi adezivul.

 • glisați cârligul în sus și în afară

  Pentru ca adezivul să se lipească bine, trebuie să glisați cârligul în sus și în afara bazei de montare.

 • apăsați ferm pe perete

  Acum apăsați ferm baza pe perete încă 30 de secunde.

 • glisați cârligul înapoi

  Glisați cârligul înapoi. Așteptați 1 oră înainte de a agăța ceva de cârlig. Acest lucru permite atingerea rezistenței maxime pentru lipirea adezivului. Verificați ambalajul pentru limitele de greutate corecte.

To Remove

 • reveal the mounting base and strip

  If you don't see the Command® Strip poking out the bottom of your hook, then slide the hook up to reveal the mounting base and strip.

 • hold the base gently

  Hold the base gently in place (so it doesn't snap your fingers!), but don't press it against the wall.

 • always pull straight down

  Remember to never pull the strip towards you. Always pull straight down as slow as you can.

 • slowly strech the strip down

  Slowly stretch the strip straight down, keeping your hand against the wall as you go. Keep stretching up to 38 cm until the hook releases from the strip.

suprafețe

suprafețe recomandate pentru rezultate fără grija deteriorării în urma montărilor

Uitați de cuie, șuruburi sau adezivi care fac murdărie
și deteriorează suprafețele! Produsele Command™
oferă o modalitate ușoară, accesibilă de decorare
și organizare a locuinței, școlii și a biroului.

 • - Montare fără deteriorarea suprafețelor
 • - Ușor de aplicat
 • - Ușor de îndepărtat
 • - Se pretează pentru o varietate extinsă de suprafețe

Pentru instrucțiuni referitoare la mai multe produse, vizualizați catalogul de produse Command™

Urmăriți marca Command™
Marca Command este o marcă comercială deținută de 3M.
Schimbati locatia
România - română