• Promisiunea noastră

    Încă de la începuturile sale, de când a inventat primul abraziv, 3M a dezvoltat o gama de tehnologii care astăzi permit, profesioniștilor din industria de reparații să rezolve fiecare aspect al reparației, cu o încredere deplină care este sinonimă cu mărcile 3M.

    Astăzi mărcile 3M precum WetodDry, hookit, Cubitron, Scotch, Scotch-Brite, Roloc, Perfect-it și multe altele sunt apreciate de mii de ateliere de reparații auto, pentru a lucra mai rapid, mai mult și pentru a elimina refacerile.

    3M este un deschizător de drumuri în ceea ce privește oferirea de soluții eficiente pentru nevoile in creștere din industria de reparații auto și a sistemelor de vopsire moderne. Inovații precum discurile abrazive de finisare Trizact și sistemul revoluționar de preparare a vopselelor 3M PPS, întăresc determinarea 3M de a introduce în permanență soluții productive în fiecare etapă a procesului de reparație.

    Cu o gama de produse variată, peste 600 de produse, divizia Automotive Aftermarket poate răspunde nevoilor dumneavoastră de creștere a productivității, profitabilității precum și în a vă oferi sfaturi cu privire la sănătatea la locul de muncă.

    Contactați-ne astăzi, spuneți-ne solicitările service-ului dumneavoastră și un membru din departamentul Relații Clinenți va putea discuta solicitările dumneavoastră.