Protecția personala in atelierul auto

 • La 3M, noi nu tratam siguranța cu indiferență. Sănătatea și starea de bine a angajaților depinde de siguranța la locul de muncă. Lucrând împreună cu specialiști în domeniul siguranței, parteneri și clienți, angajații noștrii sunt determinați să vă asigure să creați un mediu de lucru sănătos care să vă protejeze angajații - efectiv, eficient și economic.

  Protecția impotriva gazelor de vopsea, a prafului și a zgomotelor generate de echipamente trebuie să fie o prioritate. 3M vă poate ajuta să identificați echipamentul de protecție personală potrivit, incluzând metode de testare a echipamentelor respiratorii, practici privind asigurarea siguranței la locul de muncă.

Sunteți direct interesat

 • Sănătatea dumneavoatră este cel mai de preț lucru și este responsabilitatea dumneavoastră și a angajaților să ia măsuri și să contribuie la acest aspect pentru a lucra în condiții optime.

  În afară de protecția în ansamblu a corpului, o atenție specială trebuie acordată organelor vitale care pot suferi afecțiuni ireparabile.


 • Pielea
  Unul din organele vitale este pielea, care este și cel mai mare dintre toate. Vă protejează de substanțe chimice, de bacterii, participă in procesele metabolice și asigură reglajul termic al corpului dumneavoatră. Adițional, vă ajută să simțiți pericolul care vă poate afecta corpul prin abilitatea de a simți texturi, temperatură, durere...

  La un adult, pielea are aproximativ 2 mp și reprezintă 1/6 din greutatea corpului. Pielea are o grosime cuprinsă intre 1-4 mm, iar cea mai importantă parte, stratul exterior are doar 0.02 mm!

 • Ochi
  Ochii dumneavoastră sunt cheia către lumea văzută. Perfecți precum natura, ochii sensibili au protecție naturală formată din pleoape, gene și lacrimi care protejează împotriva unor factori precum praful și mizeria. Aceste mecanisme de protecție sunt suficiente doar pentru circumstanțele normale - nu și pentru situațiile in care ochii sunt expuși in medii precum cle din atelierele de vopsitorieși tinichigerie. Purtarea ochelarilor de protecție adecvați este obigatorie in atelier.
 • Urechea dumneavoastră combină două simțuri vitale intr-unul - abilitatea de a auzi și echilibrul corpului dumneavoastră.
 • Absobția oxigenului și eliminarea dioxidului de carbon de catre organismul uman, este înțeleasă. Lipsa oxigenului în aer duce la o lipsă a oxigenului in organism și blochează funcțiile vitale. O lipsă de oxigen nu poate fi percepută direct de simțurile umane - întotdeauna este necesar să va asigurați că organele aparatului respirator funcționează corespunzător.