3M™ Perfect-it™ Lustruire pe coduri de culoare

Urmăriți în acțiune Sistemul nostru de lustruire pe coduri de culoare!

Utilizați 3M Perfect-it™ Sistemul de lustruire pe coduri de culoare pentru a obține o suprafață cu luciu intens, fără defecte, pentru straturi transparente optime, cu legături încrucișate. Produsele sunt concepute pentru a se completa reciproc, iar codificarea culorilor asigură utilizarea pastei potrivite cu buretele de spumă potrivit, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Siguranţa pe primul loc: Selectați mereu echipamentul de protecție personală - Ochelari, mănuși, protecție auditivă și respiratorie pentru dvs.!

Aflați mai jos cum puteți obține cele mai bune rezultate

 • Pasul întâi
  Pasul întâi: Îndepărtați defectele de vopsire de pe ușă cu seria de discuri 3M™ Finesse-it™ Trizact™ 466LA, granulație 3000, porniți maşina de îndepărtat defectele;
  Apoi curățați zona!
 • Pasul doi
  Pasul doi: Îndepărtați zgârieturile fine cu discul de finisare fină 3M™ Trizact™ 443SA, granulație 6000, 75 mm, porniți mașina de șlefuit orbitală;
  Apoi curățați zona!
  Sunteți pregătit acum pentru lustruire!
 • Pasul întâi

  Pasul întâi: Șlefuiți zona cu disc abraziv cu cod de culoare mov, de finisare, pe suport de film 3M™ Hookit™ 260L, granulație P2000;
  Apoi curățați zona!

 • Pasul doi

  Pasul doi: Șlefuiți zona cu disc de finisare fină 3M™ Trizact™ 443SA, granulație 3000, 150 mm, porniți mașina de șlefuit orbitală;
  Apoi curățați zona!

 • Pasul trei

  Pasul trei: Îndepărtați zgârieturile fine cu discul de finisare fină 3M™ Trizact™ 443SA, granulație 6000, 150 mm, porniți mașina de șlefuit orbitală;
  Apoi curățați zona!
  Sunteți pregătit acum pentru lustruire!

3M™ Perfect-it™ Proces de lustruire pe coduri de culoare
Pasul întâi
Pasul întâi: Aplicați o cantitate mică de pastă 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme (dop verde) pe buretele cu cod de culoare verde, porniți mașina rotativă de lustruire.
Lustruiți după un model suprapus, 600 - 1500 RPM.

Notă: Cu cât este mai moale stratul de acoperire, cu atât este mai scăzută temperatura și, respectiv, RPM trebuie să fie astfel.
Ștergeți excesul de lustru și inspectați suprafața.

 

 

Pasul doi
Pasul doi: Aplicați 3M™ Spray control finisare, ștergeți cu laveta din microfibră sau cu 3M™ Lavetă de lustruire

 

 

Pasul trei
Pasul trei: Schimbați buretele de spumă cu unul cu cod de culoare galben și aplicați o cantitate mică de pastă 3M™ Perfect-it™ Extra-Fine Plus (dop galben) pe burete. Lustruiți suprafața și zona învecinată după un model suprapus, cu viteza 600 - 1500 RPM. Ștergeți excesul de lustru și inspectați suprafața - majoritatea culorilor arată acum bine.
Notă
Notă: Pentru culorile critice (foarte închise sau negre) - eliminați hologramele cu amestecul 3M™ Ultrafina SE și bureții de lustruire cu cod de culoare albastru.
Folosind prea puțină pastă nu veți obține rezultate fără holograme! Nu aplicați prea multă presiune - doar deplasați buretele pe suprafață și acoperiți întreaga zonă generos.
Aplicați pasta 3M™ Perfect-it™ Ultrafina SE (capac albastru) pe buretele de spumă cu cod de culoare albastru, porniți mașina de lustruire la viteză redusă, mișcând după un model suprapus.
Ștergeți excesul de lustru.

 


Dispunem de mai multe soluții pentru dvs! Aflați cum puteți reduce timpul de îndepărtare a zgârieturilor cu până la 25%

 • Obținerea finisajului perfect devine acum și mai rapid!

  Obținerea finisajului perfect devine acum și mai rapid!

  • 3M™ Perfect-It™ Fast Cut Plus Extreme este noul amestec abraziv 3M, cu performanțe îmbunătățite cu cod de culoare verde. Timpul de îndepărtare a zgârieturilor este în general redus cu până la 25%.
  • Ca alternativă, explorați produsele noastre online