Rezultate fantastice de lustruire și finisare auto în doar câțiva pași

Procesele și produsele unice 3M de rectificare a defectelor în vopsea vă pot ajuta să obțineți rezultatul dorit pentru clienții dvs.

Indiferent dacă trebuie să eliminați defectele de suprafață sau doriți doar să obțineți un finisaj perfect - ghidul nostru ușor de utilizat privind procesele de combinare pe coduri de culori, vă poate ajuta să obțineți rezultate excelente în doar câțiva pași.


Căutați cel mai eficient proces de blend-in? Luați în calcul aceasta!

Pentru a obține un finisaj perfect pentru clienții dvs., este esențial să utilizați procesul de aplicare corect pentru straturile transparente - respectați recomandările producătorilor de vopsea!

Suprafețele transparente, moderne, de ultimă generație sunt foarte sensibile la condițiile de uscare și prin urmare, pot stabili dificultatea în procesul de finisare și calitatea generală a rezultatului.

 • Timpul și temperatura utilizate în cuptor

  Recomandările producătorului cu privire la timpul de întărire a vopselei, de regulă, se referă la timpul aflării în cuptor la „temperatura obiectului”.
  Este esențial să identificați cât timp suplimentar este necesar pentru a încălzi obiectul la temperatura respectivă și să-l adăugați la timpul de întărire.

  Imagini luate cu camera IR:

  • După 5 minute: încălzirea motorului și a capotei

   După 5 minute: încălzirea motorului și a capotei

  • După 15 minute: Temperatura se răspândește, dar partea inferioară a ușii încă nu a atins 50 ° C

   După 15 minute: Temperatura se răspândește, dar partea inferioară a ușii încă nu a atins 50° C

  • Tipul de strat transparent și de agent de întărire

   Cu cât timpul de deschidere a agentului de întărire este mai îndelungat (tip: lung), cu atât mai îndelungat va fi timpul de întărire pentru obținerea unui strat complet întărit.

  • Grosimea stratului aplicat

   Cu cât stratul de acoperire generală este mai gros, cu atât mai îndelungat va fi timpul de întărire pentru a obține un strat de acoperire complet întărit. Straturile de acoperire transparente foarte solide, de ultimă generație, permit obținerea straturilor cu o grosime mai mare pe aplicare.

Rețineți aceasta!

Mai mult timp, mai întărit. Strat de acoperire mai gros. Cu cât este mai redus timpul sau temperatura... cu atât stratul transparent va fi mai puțin întărit pentru etapa de lustruire.

În funcție de variabilele procesului utilizat local - optați pentru cel mai eficient proces de lustruire.


Întreținere & Întreținere auto

Restaurați și protejați finisajul showroom-ului cu o gamă de produse de îngrijire auto 3M.

 • Întreținere & Întreținere auto
  • Indiferent dacă lucrați la restaurarea aspectului interior sau exterior al automobilului, produsele din gama 3M Întreținere auto vă vor oferi produse ușor de utilizat, potrivite și pentru restaurarea straturilor transparente deja erodate pentru a obține strălucire.
  • De la o curățare rapidă cu săpunul de spălare auto până la tratamentul final de finisaj performant.
  • Aflați mai multe despre întreținere & întreținere auto

Sistem de șlefuire totală a automobilelor
 • Sistem de șlefuire totală a automobilelor
  • 3M și Festool Automotive Systems au format o colaborare strategică globală pentru a deservi cel mai bine industriei de reparații în cazul coliziunii automobilelor.
  • Cele mai inovatoare materiale abrazive 3M, inclusiv 3M™ Cubitron™ II, sunt acum disponibile în combinație cu utilajele de suprafață Festool Automotive Systems premium, inclusiv mașini de șlefuit pneumatice și electrice, polizoare și plăcuțele de susținere, aspiratoare și stații de lucru pentru pregătirea suprafeței, capacități de aspirare a prafului și servicii.
  • Aflați mai multe despre seturile interesante de lustruire disponibile pentru dvs.