webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"

Polișarea și finisarea mașinilor

 • Sistemul unic, al 3M, de îndepărtare a defectelor de vopsire, vă ajută să obțineți rezultatul perfect pentru clientul dumneavoastră.
  Fie că aveți de îndepărtat defecte sau doriți să obțineți o finisare impecabilă, sistemul nostru pe coduri de culori utilizat la polișare, vă ghidează în câțiva pași către un rezultat fantastic.

  Pentru a obține rezultatul perfect pentru clintul dumneavoastră, cheia este să utilizați procesul corect și metoda corectă pentru lacul folosit de dumneavoastră - urmați recomandările producătorului de vopsea.

  Lacurile moderne de ultimă oră sunt foarte sensibile cu privire la condițiile de uscare si utilizare, uscarea influențează ușurința procesului de finisare si calitatea finală a lucrării.


 • Îndepărtare defecte vopsea

  Îndepărtarea defectelor de vopsire - Îndepărtarea defectelor din vopsea și lac

  Indiferent de cât de talentat sunteți sau de cât de curat este aerul în cabina de vopsit, ocazional va fi nevoie să îndepărtați defecte de vopsire.

  Cu ajutorul proceselor și produselor 3M destinate să răspundă nevoilor dumneavoastră, incluziunile de praf, coaja de portocală, scurgerile de lac, pot fi îndepărtate cu efort minim. Astfel procesul de polișare și finisare este unul cât se poate de rapid și eficient.

 • Redare luciu și polișare

  Redare luciu și polișare

  Utilizați 3M Perfect-it Sistemul de polișare pe coduri de culoare, pentru a obține un luciu intens și o suprafață fără defecte. Produsele sunt făcute să fie utilizate in sistem iar codurile de culoare asigură faptul că veți folosi pasta impreună cu buretele corect pentru a obține cel mai bun rezultat.

  Notă - Polișurile recomandate în acest proces sunt pentru uz profesional pentru lacurile proaspăt aplicate. Pentru lacurile îmbătrânite și suprafețele învechite, produsele din gama 3M Car Care sunt mai potrivite.

 • Cosmetizare și întreținere auto

  Cosmetizare și întreținere auto

  Fie că lucrați la restaurarea interiorului sau exteriorului mașinii dumneavoastră, produsle 3M Car Care (întreținere auto) vă vor oferi produse ușor de utilizat, potrivite și pentru restaurarea lacurilor învechite pentru a le reda luciul intens.

 • Noutăţi

 • Resurse

 • De unde cumpăr

 • Suport


Alte site-uri 3M:
De unde cumparati
Urmariti-ne
Schimbati locatia
România - română