Aplicare vopselei şi a grundlui

 • Incluzând inovaţii precum sistemul de pregătire al vopselei PPS™ şi, mai recent, sistemul Accuspray™, 3M are o gama largă se soluţii pentru aplicarea grunduluii şi a vopselei.

  Soluţii inovatoare de verificare a culorii precum cartele de culoare şi lampa de verificare a nuanţei va ajută să identificaţi culoarea şi nuanţă corectă şi previne refacerile.

  Sistemele de aplicare a vopselei de la 3M - alegerea multor service-uri profesionale pentru pregătirea şi aplicarea grundului ca şi mixarea lui deasemenea, găsind şi aplicând baza şi lacul.

  Pentru a susţine un proces şi mai curat, folosiţi 3M Dirt Trap ca un sistem de protecţie a cabinei de vopsit uşor de manevrat. Atrage mizeria din aerul cabinei de vopsit şi permite obţinerea unei vopsiri mai curate care rezultă mai puţină muncă la polisare.


 • Conceptul revoluţionar al pistolului pentru grund HVLP Accuspray de la 3M oferă o finisare de un pistol de grund HVLP premium (volum mare presiune mică) la o fracţie din cost. Mulţumită duzelor înlocuibile, oferă performanţă de pistol nou de fiecare dată când este folosită o duză nouă.

 • Protejarea cabinei de vopsit cu Dirt Trap

  3M a luat simplul concept de protecţie a suprafeţei şi la revoluţionat pentru a îmbunătăţii procesul de vopsire. Nu numai că sistemul 3M™ Dirt Trap este foarte bun pentru protecţia suprafeţei, dar la o privire mai atentă dezvăluie o inovaţie care reţine praful, murdăria şi gazarea într-o construcţie unică neţesută.

 • Sistem de aplicare al vopselei cu PPS™
  Sistemul 3M de pregătire al vopselei creşte semnificativ productivitatea în aplicarea filler-ului şi vopselei. Sistemul de unică folosire închis permite mixarea directă şi depozitarea vopselei nefolosite dacă este necesar.
  Timpul de curăţare şi utilizarea de diluant este redus la minim, în mod special dacă este folosit la pistolul 3M Accuspray™ (utilizare doar la filler).
 • Lampa de verificare a nuanţei II te ajută în a găsii culoarea culoarea şi nuanţă corectă, reducând refacerile la minim.